Sedona Methode

Ontdek de Sedona Methode 

Loslaten

Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven

Ontstaan en achtergrond van de Sedona Methode

De Sedona methode is een makkelijk te leren en makkelijk door te geven methode om belemmerende gedachten los te laten. Er zijn verschillende manieren waarop je de methode kunt toepassen. Je kunt al die manieren leren en ermee experimenteren.


Trainingen voor mensen die de methode voor hun eigen leven willen gebruiken maar ook voor coaches en therapeuten die hun cliënten willen helpen met loslaten met het bereiken van hun doel. Twee vliegen in 1 klap als je therapeut bent dus.


Geef jezelf een reset en een nieuwe start met deze individuele coaching waar je gaat ontdekken hoe releasen jou zelfvertrouwen, joie de vivre en rust geeft. Het belangrijkste: je gaat jouw doel bereiken door de belemmeringen los te laten en je vibratie te verhogen!

Meteen aan de slag met

de tools uit dit e-book! 


✓ de eerste simpele release-stapjes 

✓ patronen herkennen en loslaten ter plekke

✓ een truc om 'gedoe' minder persoonlijk te nemen

Wil je ook 's werelds beste tool om (jezelf en anderen) te leren loslaten? 

Je hebt al jaren een goedlopende praktijk of je begint net. Om de Sedona Methode te gaan gebruiken voor je cliënten maakt het eigenlijk niet uit hoe ervaren je bent. Wanneer je deze methode gaat integreren in jouw praktijk zul je gaan merken dat je een heel verfrissende en wonderbaarlijk eenvoudige tool in huis hebt gehaald die maakt dat je patiënten en cliënten ZELF aan de slag kunnen. Deze methode is heel makkelijk overdraagbaar en heel simpel om toe te passen.  Terwijl het ook voor de gevorderden en 'die hards' onder ons heel verdiepend en verrijkend werkt.  Omdat ik officieel opgeleid ben door Hale Dwoskin mag ik jou ook deze tool leren. Ik heb al talloze trainers en coaches opgeleid om de Sedona Methode te gebruiken voor hun cliënten en uiteraard gebruik ik het met veel succes bij mijn eigen cliënten.

Ook jij ZELF als trainer/coach/therapeut hebt heel veel aan deze Loslaatmethode. 

Je wilt je cliënten graag iets meegeven wat ze makkelijk zelf toe kunnen passen

Als coach/therapeut/trainer heb je je expertise, je opleiding(en) en je favoriete manier van werken. Hoe fijn zou het zijn om iets heel simpels mee te geven aan je cliënt zodat hij of zij in 'noodsituaties' de weg vrij kan maken om rustig te blijven, een gevoel van controle te houden en toegang te houden tot zijn of haar eigen kracht.


Het mooie van de Sedona Methode is dat het heel vriendelijk, simpel, speels en effectief is. Zowel in jouw manier van coaching naar je cliënt alswel in het makkelijk overbrengen van de tools zodat cliënt er zelf thuis mee aan de slag kan. En dat is nou net het verschil met heel veel andere tools en technieken die we toepassen (en die ook heel goed werken). Dat je cliënt ook thuis kan gaan 'releasen' en langzaamaan veranderingen gaat doorvoeren (zelf) en daardoor meer zelfvertrouwen gaat krijgen.

"Ik ben nu zelfverzekerd en ik begrijp mezelf veel beter"
Liesbeth leerde mij om gevoelens en emoties te verwelkomen en accepteren. En op een manier die ik nooit en te nimmer had kunnen bedenken. Gevoelens en emoties waren altijd een probleem voor mij omdat ik dacht dat ik ze moest wegstoppen om te overleven. Die overtuiging heeft me heel veel energie gekost en gaf me het gevoel dat ik niets waard was. Ik was heel ongelukkig. Na Liesbeth's coachings programma is mijn leven veranderd en nu weet ik wat ik moet doen als er emoties naar boven komen. Ik ben er geen slachtoffer meer van. Ik ben nu zelfverzekerd en ik begrijp mezelf veel beter en ik maak veel betere beslissingen zowel privé als in mijn werk.
Bastiaan, zakenman uit Rotterdam
'Ik ben een stuk geduldiger, rustiger en zit beter in mijn vel'
Toen ik Liesbeth op een seminar hoorde spreken witst ik meteen dat ze mij zou kunnen helpen. Haar inzichten, wijsheid en expertise op het gebied van release- en healing-technieken maakte dat ik al na 1 sessie patronen herkende en ook kon omzetten! Ik realiseerde me ook vanaf dat eerste moment dat datzelfde programma of patroon op ALLE gebieden van mijn leven de baas was. Met behulp van haar coaching en lessen ben ik nu in staat de patronen te herkennen en ik ben een stuk rustiger en zit beter in mijn vel! Het was zo fijn om met haar te werken!
Susan Benett, social media expert
'Ze doorzag meteen al mijn vluchtroutes'
Ik zat al een jaar thuis met een burn-out en paniekaanvallen. Ik durfde niet meer naar buiten. Ik wist dat mijn angsten met een oud trauma te maken hadden en na een proefsessie met Liesbeth wist ik meteen dat zij de juiste coach was. Ze begreep meteen waar ik het over had en ze ging direct naar de kern. Met haar sterke intuïtie verstaat ze de kunst van het spiegelen dus er was voor mij geen ontkomen aan. Ze doorzag al mijn vluchtroutes. Ze is betrokken, warm, écht geïnteresseerd en zeer ervaren. Ik ben inmiddels weer aan het werk en het gaat weer heel goed met me. Ik kan het coachings traject van Liesbeth van harte aanbevelen!
R. Tramper, leraar
'Belemmeringen los kunnen laten rond mijn onderneming"


Ik wilde veranderingen doorvoeren in mijn bedrijf. Mijn bedrijf was afgelopen jaren gegroeid. En hoe blij en dankbaar ik hier ook voor was, dit vroeg ook om een aantal veranderingen om de kwaliteit te kunnen blijven leveren en mezelf niet voorbij te lopen. 

 

Het werd tijd om meer ondersteuning in te huren. 

 

Dit vond ik eng. Ik zag allerlei beren op de weg die me tegenhielden om daadwerkelijk stappen te zetten. Dit was de reden dat ik Liesbeth besloot in te huren als coach. Samen met haar heb ik stap-voor-stap bijna een jaar lang gewerkt om alle belemmerende gedachten los te laten rond werk en mijn bedrijf. 

Het resultaat: ik heb een fantastisch team van ondersteuners en deze zomer ben ik voor het eerst sinds de start van mijn bedrijf 8 jaar geleden twee weken op vakantie geweest zonder mijn mail te checken.  Dank je wel Liesbeth!! 


Marloes Bouwmeester - de Succesvolle Introvert

'In 1 dag is mijn leven veranderd'

hoe 1 dag je leven kan veranderen heb ik ervaren tijdens de 1 daagse workshop bij Liesbeth.

Sinds mijn 7e had ik buikpijn.

Soms lukte het om ermee te leven, maar meestal niet. Dagelijks functioneren werd moeilijk waardoor de angst om op een dag mijn passie niet te kunnen verwezenlijken groter werd.

Toen we tijdens de workshop dieper ingingen op 'mijn probleem' was het zaadje gepland om er verder mee aan de slag te gaan.

Ik heb sinds deze dag nu al 3 weken GEEN buikpijn meer! En op 44 jarige leeftijd, heb ik mijn eerste paar loopschoenen gekocht en beginnen lopen zonder pijn. Ik moet toegeven dat ik de volledige 20 minuten heb gehuild van blijdschap.

Dank je Liesbeth

Eva Mosselmans, yoga docente.
'Echt een aanrader'
Het traject dat ik met Liesbeth heb volbracht was een bijzondere en zeer waardevolle ervaring. We hebben samen een aantal technieken en concepten toegepast, die met name gericht waren op mijn bestaan als beurshandelaar. Liesbeth heeft mij geholpen mijzelf te verbeteren binnen mijn vak, en wat zij mij heeft geleerd pas ik nog dagelijks toe. Echt een aanrader.
Daniël, beurshandelaar
Liesbeth van Woerden: Loslaatcoach

Over mij

Toen ik 15 jaar geleden in aanraking kwam met de Sedona Methode veranderde mijn leven. Eindelijk antwoord op vragen die ik al mijn hele leven had : Kan een mens echt veranderen en vastgeroeste gewoontes, patronen en overtuigingen loslaten waarvan hij nu denkt dat ze zijn leven bepalen?  Ja dat kan. Ik kreeg zóveel makkelijk toe te passen tools die mij bevrijdden van belemmeringen die ik onbewust had, dat ik besloot om de rest van mijn leven te wijden aan het verspreiden van deze supergave, makkelijk te leren en makkelijk door te geven methode. Ik ben opgeleid in de V.S. door Hale Dwoskin en gecertificeerd Sedona Methode Coach.