Sedona Methode workshop van 1 dag
De simpelste manier om te leren loslaten

Hier kun je je opgeven

Leer in 1 dag de Sedona Methode

Ben jij op zoek naar een simpele manier om te leren loslaten? Wil je  diepgaand ervaren hoe het voelt om nou eindelijk oud zeer, pijnlijke gevoelens en niet helpende patronen los te laten? 

Dan is deze dag iets voor jou! Je gaat praktisch oefenen met de Sedona Methode zodat je het echt ervaart.  Het is een intensieve, leerzame dag en zelfs deze ene dag kan al voor een doorbraak zorgen!

Ik train en coach al 15 jaar particulieren en professionals op basis van de Sedona Methode en de effecten zijn zonder meer bijzonder. Zelfs de meest verstokte 'vasthouders' laten hun spanningen en vastgeroeste ideeën los.

Het doel van deze dag is jouw transformatie!

Je bent niet je gedachten, je bent niet je gevoelens! En al die negatieve praat loslaten is enorm bevrijdend en maakt dat je weer in contact komt met je eigen energie, creativiteit en geneeskracht!

"In 1 dag is mijn leven veranderd"

Hoe 1 dag je leven kan veranderen heb ik ervaren tijdens de 1 daagse workshop bij Liesbeth. Sinds mijn 7e had ik gewrichtspijn door artritis. Soms lukte het om ermee te leven, maar meestal niet. Dagelijks functioneren werd moeilijk waardoor de angst om op een dag mijn passie niet te kunnen verwezenlijken groter werd. Toen we tijdens Liesbeths workshop dieper ingingen op 'mijn probleem' was het zaadje geplant om er verder mee aan de slag te gaan. Ik heb sinds deze dag nu al 3 weken GEEN buikpijn meer! En op 44 jarige leeftijd, heb ik mijn eerste paar hardloopschoenen gekocht en ben ik begonnen met hardlopen zonder pijn. Ik moet toegeven dat ik de volledige 20 minuten heb gehuild van blijdschap. Dank je Liesbeth!


Eva Mosselmans
Yoga-docente

Hoe kan de Sedona Methode helpen?

Meer energie

Laat belemmeringen los en merk het meteen aan je energie

Rustig en in controle

 Door je weerstand en behoefte aan controle los te laten krijg je overzicht en rust

Zelfvertrouwen

Laat het patroon los van je onzeker voelen, het is maar een patroon, een gewoonte

Overzicht en helderheid

Omdat je zoveel overbodige rommel (letterlijk en figuurlijk) weg doet deze dag komt er overzicht en ruimte

Acceptatie

Door acceptatie en verwelkomen (ook van de zaken die je nu afwijst) ontstaat er eerlijkheid en ruimte voor de volgende stap

Je gewicht in balans

Als je wilt afvallen dan is loslaten van gewoontes en emoties een schitterend begin! Leer releasen voordat je iets in je mond stopt.

Je relatie(s) verbeteren

Je leert deze dag hoe je onderliggende saboteurs herkent en dat met name in je relaties. Laat ze los en alles verandert.

Meer geld op de bank

Kijk naar je mindset over geld en geld verdienen. Vandaag maken we een beginnetje met het releasen van geld blokkades.

Gezond van lijf en leden

Heb je een fysieke challenge? Kom naar deze dag en maak kennis met 'releasen'. Je voelt je vaak meteen lichter

Wat ga je deze dag allemaal leren?

Verwelkomen

Hoe kun je nou iets verwelkomen waar je het moeilijk mee hebt? Wist je dat je juist door die lastige gevoelens en gedachten te verwelkomen en de weerstand los te laten alles er meteen anders uit gaat zien? Minder problematisch, duidelijker, helderder, minder zwaar. Je leert het stappenplan vandaag en je krijgt ook nog een mooie hand-out mee naar huis om het thuis te kunnen blijven oefenen.

Je doel bereiken met loslaten

Veel 'doelenprogramma's' richten zich op jouw discipline, op je wilskracht en je doorzettingsvermogen. Allemaal goed en mooi, heb je zeker ook nodig. Maar op deze dag gaan we focussen op de tegenwerpingen als je je op je 'doel' concentreert. Alles wat er naar boven komt aan negativiteit releasen we ter plekke zodat je doel steeds duidelijker en haalbaarder wordt. Een heel andere manier van werken dan in andere programma's. Dit werkt veel en veel beter want obstakels worden uit de weg geruimd!

De grote schoonmaak

De 'clean-up procedure' van de Sedona Methode is een grote schoonmaak die je kunt houden voor al je relaties, werkgerelateerd en privé. Je leert de onderliggende saboteurs herkennen en ook hoe je ze los kunt laten. Deze effectieve methode om te vergeven en los te laten heeft zoveel impact dat je het meteen merkt bij een volgende ontmoeting of confrontatie.

Wat anderen zeggen

Heilzaam
Ik heb de Sedona Methode geleerd bij Liesbeth en pas het nu ook  toe in mijn praktijk. De oefeningen pas ik ook iedere avond toe bij mezelf, het werkt heel heilzaam!  Liesbeth is in staat om een heel veilige en prettige omgeving te bieden.
Gerrita Huisman- leefstijlcoach

Zonder Sedona had ik het niet gered!

Ik heb de Sedona methode leren gebruiken bij Liesbeth tijdens een heel moeilijke periode in mijn leven. Het heeft me er werkelijk doorheen geholpen en ik ben haar zo dankbaar omdat ik vervelende patronen heb leren herkennen en loslaten. De inzichten die ik daardoor heb mogen ervaren zullen mij altijd bijblijven.
Yvonne Spence- auteur
Angsten en ongerustheid opgelost
Door te leren werken met de Sedona Methode heb ik geleerd om enorme angsten en ongerustheid los te laten. Ik kon bijna niet meer werken in die periode en nu ben ik weer volop aan de slag. Ik heb geleerd om de situatie volkomen anders in te schatten, het vanuit een heel andere hoek te bekijken!
Pam Bennett- kunstenares

Praktische informatie, prijs en aanmelden

Waneer: Zondag 7 april

Waneer: Zondag 7 april 2024

Waar: Sumatrastraat 71 Den Haag

Tijd: 10 tot 16 uur 


Lunch inbegrepen, parkeren gratis

Je investering
€ 140,00 excl. btw

Doe je mee?

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging met alle praktische informatie.