Leer in 1 dag de Sedona Methode

Hier kun je je opgeven

Sedona Methode Introductie- workshop van 1 dag

Sinds 15 jaar leren wij mensen de Sedona Methode door middel van workshops, cursussen en 1 op 1 trainingen. De effecten van deze Methode zijn ongelofelijk bijzonder, zelfs de meest verstokte 'vasthouders' laten hun spanningen en hun vastgeroeste idee├źn los, al is het maar als een experiment. Anderen voelen hoe het verwelkomen van zaken die ze normaalgesproken vermijden en ontwijken, ruimte geeft en oplossingen dichterbij brengt. Het doel van deze introductie is uiteindelijk transformatie! Je bent niet je gedachten, je bent niet je gevoelens! En al die negatieve praat loslaten is enorm bevrijdend en maakt dat je weer in contact komt met je eigen energie, je eigen creativiteit en je eigen geneeskracht! Na 13 jaar ervaring weten we inmiddels dat dit de meest effectieve 'release methode' is ter wereld!


Hieronder zie je op welke gebieden van je leven de Sedona Methode uitkomst kan bieden! Ervaar het zelf op deze dag!


Meer energie

Laat belemmeringen los en merk het meteen aan je energie

Rustig en in controle

 Door je weerstand en behoefte aan controle los te laten krijg je overzicht en rust

Zelfvertrouwen

Laat het patroon los van je onzeker voelen, het is maar een patroon, een gewoonte

Overzicht en helderheid

Omdat je zoveel overbodige rommel (letterlijk en figuurlijk) weg doet deze dag komt er overzicht en ruimte

Acceptatie

Door acceptatie en verwelkomen (ook van de zaken die je nu afwijst) ontstaat er eerlijkheid en ruimte voor de volgende stap

Je gewicht in balans

Als je wilt afvallen dan is loslaten van gewoontes en emoties een schitterend begin! Leer releasen voordat je iets in je mond stopt.

Je relatie(s) verbeteren

Je leert deze dag hoe je onderliggende saboteurs herkent en dat met name in je relaties. Laat ze los en alles verandert.

Meer geld op de bank

Kijk naar je mindset over geld en geld verdienen. Vandaag maken we een beginnetje met het releasen van geld blokkades.

Gezond van lijf en leden

Heb je een fysieke challenge? Kom naar deze dag en maak kennis met 'releasen'. Je voelt je vaak meteen lichter

Wat ga je deze dag allemaal leren?

Verwelkomen

Hoe kun je nou iets verwelkomen waar je het moeilijk mee hebt? Wist je dat je juist door die lastige gevoelens en gedachten te verwelkomen en de weerstand los te laten alles er meteen anders uit gaat zien? Minder problematisch, duidelijker, helderder, minder zwaar. Je leert het stappenplan vandaag en je krijgt ook nog een mooie hand-out mee naar huis om het meteen thuis te oefenen.

Je doel bereiken met loslaten

Veel 'doelen programma's' richten zich op jouw discipline, op je wilskracht en je doorzettingsvermogen. Allemaal goed en mooi, heb je zeker ook nodig. Deze dag gaan we focussen op de tegenwerpingen als je je op je 'doel' concentreert. Alles wat er naar boven komt aan negativiteit gaan we ter plekke releasen zodat je doel steeds duidelijker wordt en haalbaarder. Een heel andere manier van werken dan in andere programma's. Dit werkt veel en veel beter want de obstakels zijn uit de weg geruimd!

De grote schoonmaak

De 'clean-up procedure' van de Sedona Methode is een grote schoonmaak die je kunt houden voor al je relaties, werkgerelateerd en privé. Je leert de onderliggende saboteurs herkennen en ook hoe je ze los kunt laten. Deze zeer effectieve methode om te vergeven en los te laten heeft zoveel impact dat je het meteen merkt bij een volgende ontmoeting of confrontatie.

Wat anderen zeggen

Dank je wel Liesbeth
Ik heb de Sedona Methode geleerd bij Liesbeth en pas het nu ook  toe in mijn praktijk. De oefeningen pas ik ook iedere avond toe bij mezelf, het werkt heel heilzaam!  Liesbeth is in staat om een heel veilige en prettige omgeving te bieden.
Gerrita Huisman- leefstijlcoach

Zonder Sedona had ik het niet gered!

Ik heb de Sedona methode leren gebruiken bij Liesbeth tijdens een heel moeilijke periode in mijn leven. Het heeft me er werkelijk doorheen geholpen en ik ben haar zo dankbaar omdat ik vervelende patronen heb leren herkennen en loslaten. De inzichten die ik daardoor heb mogen ervaren zullen mij altijd bijblijven.
Yvonne Spence- auteur
Angsten en ongerustheid opgelost
Door te leren werken met de Sedona Methode heb ik geleerd om enorme angsten en ongerustheid los te laten. Ik kon bijna niet meer werken in die periode en nu ben ik weer volop aan de slag. Ik heb geleerd om de situatie volkomen anders in te schatten, het vanuit een heel andere hoek te bekijken! Dank je wel Liesbeth!
Pam Bennett- kunstenares

Hier kun je je inschrijven

zondag 6 november 2022 workshop sedona methode

Van 10.00-16.00 

Sumatrastraat 71, Den Haag


Wat is je investering?

120,- exclusief 21% btw

120,00