1 op 1 coaching

1 op 1 coaching 

Drie maanden coachingstraject met behulp van de Sedona Methode

1 op 1 coaching

Gun jezelf een reset en een mooie nieuwe start

Loop je  vast in je leven en weet je het even niet meer? Of dat nou op het gebied is van werk of relatie of gezondheid, alles is met elkaar verbonden.

Als het ene niet lekker loopt, dan zijn andere deelgebieden van je leven ook de pineut.

Doorgaan op de oude weg betekent dat beetje 'veiligheid' in stand houden. Maar je voelt dat het anders moet, dat het anders kan. Maar hoe?

Ik wil je graag helpen om in 3 maanden een transformatie aan te gaan waar je de rest van je leven plezier van hebt. 

Je gaat leren hoe je die oude, zogenaamd veilige patronen doorbreekt en werkelijk stappen gaat zetten in de goede richting.

In de afgelopen jaren hielp ik al honderden mensen met uiteenlopende klachten, bijvoorbeeld:


De drukke succesvolle manager die zoveel stress ervoer dat hij doodongelukkig was, geen knopen meer kon doorhakken, geen beslissingen nemen en niet meer kon ontspannen. Hij  had nooit anders gedaan dan zijn emoties wegstoppen wat hem een soort tijdbom maakte. Hij heeft bij mij geleerd om te ontspannen en om in de praktijk in spannende situaties direct de juiste dingen te doen zodat de burnout die er aan zat te komen werd afgewend.

 
De gefrustreerde ZZP-er die vastliep in haar praktijk omdat ze geen stappen durfde te zetten. Ze kreeg niets meer uit haar handen. Het gevoel dat het toch wel nooit zou lukken overheerste. We hebben samen daadkrachtig een stappenplan gemaakt waar ze heel blij mee was en wat haar weer plezier in haar werk gaf waardoor ze ook meteen resultaten boekte.
  
 
De topambtenaar bij het ministerie van Justitie die zich niet meer goed kon focussen op haar taken omdat er allerlei zaken uit het verleden opeens de kop opstaken. Een familiegebeurtenis maakte opeens van alles los en zij kon zich niet meer concentreren. Nadat ze mijn hulp had ingeroepen lukte het haar weer om verder te gaan. Na een korte pauze kon ze weer gewoon alle aandacht geven aan haar werk zonder gehinderd te worden door die nare gedachten en gevoelens uit het verleden. Zij leerde wat releasen is en hoe je verder kunt met je leven in alle omstandigheden zonder gevoelens te onderdrukken of weg te duwen.

En zo zijn er nog veel meer verhalen van mensen die  ervoor kozen om zichzelf die aandacht en liefde te geven met behulp van mijn coaching. Of die schop onder de kont, of juist dat verzachtende. Want iedereen heeft iets anders nodig om vanuit vastzitten naar flow te komen! 

Ik help ook jou heel graag om te ontdekken wat jij nodig hebt in jouw situatie!

Wat levert dit coachtraject je op?

Meer energie

Laat belemmeringen en negatieve self-talk los en merk het meteen aan je energie

Rustig en in controle

 Door je weerstand en behoefte aan controle los te laten krijg je overzicht en rust

Zelfvertrouwen

Laat het patroon los van je onzeker voelen, het is maar een patroon, een gewoonte en je hebt dit patroon niet meer nodig

Overzicht en helderheid

Omdat je zoveel overbodige rommel (letterlijk en figuurlijk) weg doet tijdens dit traject komt er overzicht en ruimte

Acceptatie

Door acceptatie en verwelkomen (ook van de zaken die je nu afwijst) ontstaat er eerlijkheid en ruimte voor iedere volgende stap

Je gewicht in balans

Als je wilt afvallen dan is loslaten van gewoontes en emoties een schitterend begin! Leer releasen voordat je iets in je mond stopt.of het nou een appelflap is of een sigaret

Je relatie(s) verbeteren

Je leert tijdens dit traject hoe je onderliggende saboteurs herkent en dat vooral ook in al je relaties. Laat ze los (die saboteurs) en alles verandert.

Meer geld op de bank

Kijk naar je mindset over geld en geld verdienen. Er gebeuren ook hier wonderen wanneer we gaan herkennen hoe we onbewust de natuurlijke stroom van inkomen en overvloed tegenhouden

Gezond van lijf en leden

Heb je een fysieke challenge? In dit programma maak je kennis met 'releasen'. Je voelt je vaak meteen lichter en positiever, wat je diagnose ook is. Je helpt zo je immuunsysteem haar werk te doen

Deze testimonials spreken voor zich...

Voor het eerst van mijn leven blij met mezelf!

Ik heb bij Liesbeth een traject gedaan. Daardoor ben ik in een flow gekomen waardoor er van alles naar boven komt dat ook gelijk weer weg kan stromen, loslaat. Ik ben voor het eerst van mijn leven blij met mezelf en doe alles met veel meer plezier. Ik weet dat deze stroom van ontwikkeling altijd door kan gaan want het zijn tools die je voor de rest van je leven bij je hebt. Liesbeth legt heel goed gestructureerd uit hoe je kunt releasen en hoe alle oefeningen werken, waarna je het zelf in de praktijk meteen gaat ervaren! Het is mijn ervaring dat je er daardoor direct mee aan de slag kan. Voor jezelf maar ook voor anderen. Dankjewel Liesbeth

Marian de Korte, onderwijskundige

Zelfverzekerd en nog beter gefocust als beurshandelaar!

Het traject dat ik met Liesbeth heb volbracht was een bijzondere en zeer waardevolle ervaring. We hebben samen allerlei technieken en concepten toegepast, die met name gericht waren op mijn bestaan als beurshandelaar. Liesbeth heeft mij geholpen mijzelf te verbeteren binnen mijn vak, en wat zij mij heeft geleerd pas ik dagelijks toe. Echt een aanrader!
Daniel van Vliet, beurshandelaar

Deze stappen gaan we doorlopen...

1 op 1 coaching

Alles op tafel

We beginnen altijd met de vraag: "Waar sta je nu?" 

 Je gaat lering trekken uit jouw eigen levensverhaal. Je ontdekt wat je energievreters zijn, en welke gewoontes en patronen je niet meer helpen.

1 op 1 coaching

Een blik in de spiegel

Wat zou jij het allerliefst willen in je leven? 

Om een route te plannen moet je wel eerst weten WAAR je heen wilt navigeren! In deze fase worden nieuwe gewoontes gecreëerd en oude gewoontes losgelaten. 

1 op 1 coaching

Het creëren kan beginnen

De fase van de oneindige mogelijkheden: de fase van creatie!

Je bent steeds duidelijker in contact met je intuïtie en met je drijfveren. Het lukt meer en meer om vorm te geven aan je doelen. Je komt nu echt in de flow!

Je doel bereiken met loslaten

Veel 'doelen programma's' richten zich op je discipline, op je wilskracht en je doorzettingsvermogen. Allemaal goed en mooi, heb je in sommige gevallen ook nodig. Tijdens onze coaching gaan we kijken wat er staat tussen jou en en je doel. Alles wat er naar boven komt aan negativiteit gaan we ter plekke releasen zodat je doel steeds duidelijker wordt en haalbaarder. Een heel andere manier van werken dan in andere programma's. Dit werkt veel en veel beter want de obstakels zijn uit de weg geruimd! Je doel komt moeiteloos dichterbij er hoeft niks meer te worden geforceerd. Klinkt allemaal heel wonderlijk maar het werkt! Soms moet je doel worden bijgesteld en blijk je eigenlijk iets heel anders te willen! Een heel boeiend proces.

De grote schoonmaak

De 'clean-up procedure' van de Sedona Methode is een grote schoonmaak die je kunt houden voor al je relaties, werkgerelateerd en privé. Je leert de onderliggende saboteurs herkennen en ook hoe je ze los kunt laten. Deze zeer effectieve methode om te vergeven en los te laten heeft zoveel impact dat je het meteen merkt bij een volgende ontmoeting of confrontatie. Tijdens het drie maanden traject ga je dit zo oefenen dat je het met gemak kunt toepassen op het moment dat je het echt nodig hebt!

Wat anderen zeggen

Heilzaam
Ik heb de Sedona Methode geleerd bij Liesbeth en pas het nu ook  toe in mijn praktijk. De oefeningen pas ik ook iedere avond toe bij mezelf, het werkt heel heilzaam!  Liesbeth is in staat om een heel veilige en prettige omgeving te bieden.
Gerrita Huisman- leefstijlcoach

Zonder Sedona had ik het niet gered!

Ik heb de Sedona methode leren gebruiken bij Liesbeth tijdens een heel moeilijke periode in mijn leven. Het heeft me er werkelijk doorheen geholpen en ik ben haar zo dankbaar omdat ik vervelende patronen heb leren herkennen en loslaten. De inzichten die ik daardoor heb mogen ervaren zullen mij altijd bijblijven.
Yvonne Spence- auteur
Angsten en ongerustheid opgelost
Door te leren werken met de Sedona Methode heb ik geleerd om enorme angsten en ongerustheid los te laten. Ik kon bijna niet meer werken in die periode en nu ben ik weer volop aan de slag. Ik heb geleerd om de situatie volkomen anders in te schatten, het vanuit een heel andere hoek te bekijken! Dank je wel Liesbeth!
Pam Bennett- kunstenares

Je investering

Je investering bedraagt 1800 euro excl. btw. Dat is inclusief:

12 wekelijkse sessies

Iedere week een individuele coach-sessie van minimaal 1 uur. Dat kan live of via zoom, jij mag kiezen.

 

Tussentijds
app-contact

Als we 5 minuten contact hebben kan je zomaar iets loslaten waardoor je dag er heel anders uit gaat zien!

   

Speciaal voor jou gemaakte audio's

 Je kunt dan net zo vaak luisteren/oefenen als je wilt. Soms het verschil tussen een goede een slechte dag!

 

Verslagen na de sessies

Zo kun je nog even de belangrijkste punten  nalezen. Heel waardevol  vinden mijn clienten!
  

Dit programma kan je leven veranderen...

Ik volg een weloverwogen en bewezen protocol voor mannen en vrouwen die  eerder hebben laten zien dat ze succesvol kunnen zijn maar die op dit moment niet gelukkig zijn. In deze drie maanden zul je gaandeweg weer meer plezier krijgen in je leven, je werk en je relaties.


Ik geef je speciaal  voor jou gemaakte tools om met stress en spanning om te gaan en je gaat leren hoe je weer zelfvertrouwen, joie de vivre, energie en rust gaat krijgen.


Je krijgt een op maat gemaakt programma en meestal weet je na één sessie al direct de opgedane inzichten te implementeren. Uiteindelijk ga je merken dat veranderen echt mogelijk is en je ervaart een nieuwe kracht in jezelf.


Je relaties krijgen weer een nieuwe input, je gezondheid gaat er op vooruit en je gaat met heel veel meer plezier aan het werk. Wat een beloning!


Zullen we kennismaken?
Belangstelling? In een vrijblijvende kennismaking bespreek ik graag met je wat er mogelijk is.