1 op 1 coaching

1 op 1 coaching 

1 op 1 coaching

Dit programma kan je leven veranderen. Het is een 1 op 1 service en ik heb een weloverwogen en bewezen protocol gemaakt voor mannen en vrouwen die in hun leven eerder hebben laten zien dat ze succesvol kunnen zijn maar die op dit moment niet gelukkig zijn met hun leven.


Tijdens dit programma ga je gaandeweg weer meer plezier krijgen in alles en je zult meer in contact komen met je gevoelens.


Ik geef je speciaal alleen voor jou gemaakte tools om met stress en spanning om te gaan en je gaat leren hoe je weer zelfvertrouwen, joie de vivre en rust gaat krijgen.


Je krijgt een op maat gemaakt programma  en meestal weet je na een sessie al direct de opgedane inzichten te implementeren. Uiteindelijk ga je merken dat veranderen echt mogelijk is en je ervaart een nieuwe kracht in jezelf.


Je relaties krijgen weer een nieuwe input, je gezondheid gaat er op vooruit en je gaat met heel veel meer plezier aan het werk.  (tenzij dat niet is wat je wilt natuurlijk). Wat een beloning!

Meer energie

Laat belemmeringen en negatieve self-talk los en merk het meteen aan je energie

 Door je weerstand en behoefte aan controle los te laten krijg je overzicht en rust

Zelfvertrouwen

Laat het patroon los van je onzeker voelen, het is maar een patroon, een gewoonte en je hebt dit patroon niet meer nodig

Overzicht en helderheid

Omdat je zoveel overbodige rommel (letterlijk en figuurlijk) weg doet tijdens dit traject komt er overzicht en ruimte

Acceptatie

Door acceptatie en verwelkomen (ook van de zaken die je nu afwijst) ontstaat er eerlijkheid en ruimte voor iedere volgende stap

Je gewicht in balans

Als je wilt afvallen dan is loslaten van gewoontes en emoties een schitterend begin! Leer releasen voordat je iets in je mond stopt.of het nou een appelflap is of een sigaret

Je relatie(s) verbeteren

Je leert tijdens dit traject hoe je onderliggende saboteurs herkent en dat vooral ook in al je relaties. Laat ze los (die saboteurs) en alles verandert.

Meer geld op de bank

Kijk naar je mindset over geld en geld verdienen. Er gebeuren ook hier wonderen wanneer we gaan herkennen hoe we onbewust de natuurlijke stroom van inkomen en overvloed tegenhouden

Gezond van lijf en leden

Heb je een fysieke challenge? In dit programma maak je kennis met 'releasen'. Je voelt je vaak meteen lichter en positiever, wat je diagnose ook is. Je helpt zo je immuunsysteem haar werk te doen

Voor het eerst van mijn leven ben ik blij met mezelf!

Ik heb bij Liesbeth een driedaagse Sedona training gedaan. Daardoor ben ik in een flow gekomen waardoor er van alles naar boven komt dat ook gelijk weer weg kan stromen, loslaat. Ik ben voor het eerst van mijn leven blij met mezelf en doe alles met veel meer plezier. Ik weet dat deze stroom van ontwikkeling altijd door kan gaan want het zijn tools die je voor de rest van je leven bij je hebt. Liesbeth legt heel goed gestructureerd uit hoe je kunt releasen en hoe alle oefeningen werken, waarna je het zelf in de praktijk brengt. Het is mijn ervaring dat je er daardoor direct mee aan de slag kan. Voor jezelf maar ook voor anderen. Dankjewel Liesbeth

Marian de Korte, onderwijskundige

Zelfverzekerd en nog beter gefocust als beurshandelaar!

Het traject dat ik met Liesbeth heb volbracht was een bijzondere en zeer waardevolle ervaring. We hebben samen een aantal technieken en concepten toegepast, die met name gericht waren op mijn bestaan als beurshandelaar. Liesbeth heeft mij geholpen mijzelf te verbeteren binnen mijn vak, en wat zij mij heeft geleerd pas ik dagelijks toe. Echt een aanrader!
Daniel van Vliet, beurshandelaar

Hoe het er ongeveer uit zou kunnen zien

1 op 1 coaching

Grote schoonmaak

1.) Waar sta je nu?

2.) Je gaat lering trekken uit jouw eigen levensverhaal.

3.) Wat zijn je energievreters?

4.) Welke gewoontes en patronen zijn niet meer behulpzaam?

1 op 1 coaching

Een blik in de spiegel

1.) Wat zou jij het liefst willen in je leven?

2.) Om een route te plannen moet je wel eerst weten WAAR je heen wilt navigeren!

3.) In deze fase worden nieuwe gewoontes gecreëerd en oude gewoontes losgelaten.

1 op 1 coaching

Het creëren kan beginnen

1.) Dit is de fase van de oneindige mogelijkheden. De fase van creatie!

2.)Je bent steeds duidelijker in contact met je intuïtie en met je drijfveren. Het lukt meer en meer om er vorm aan te geven.

3.) Je komt steeds meer in de flow

Veel 'doelen programma's' richten zich op je discipline, op je wilskracht en je doorzettingsvermogen. Allemaal goed en mooi, heb je in sommige gevallen ook nodig. Tijdens onze coaching gaan we kijken wat er staat tussen jou en en je doel. Alles wat er naar boven komt aan negativiteit gaan we ter plekke releasen zodat je doel steeds duidelijker wordt en haalbaarder. Een heel andere manier van werken dan in andere programma's. Dit werkt veel en veel beter want de obstakels zijn uit de weg geruimd! Je doel komt moeiteloos dichterbij er hoeft niks meer te worden geforceerd. Klinkt allemaal heel wonderlijk maar het werkt! Soms moet je doel worden bijgesteld en blijk je eigenlijk iets heel anders te willen! Een heel boeiend proces.

De 'clean-up procedure' van de Sedona Methode is een grote schoonmaak die je kunt houden voor al je relaties, werkgerelateerd en privé. Je leert de onderliggende saboteurs herkennen en ook hoe je ze los kunt laten. Deze zeer effectieve methode om te vergeven en los te laten heeft zoveel impact dat je het meteen merkt bij een volgende ontmoeting of confrontatie. Tijdens het drie maanden traject ga je dit zo oefenen dat je het met gemak kunt toepassen op het moment dat je het echt nodig hebt!
Dank je wel Liesbeth
Ik heb de Sedona Methode geleerd bij Liesbeth en pas het nu ook  toe in mijn praktijk. De oefeningen pas ik ook iedere avond toe bij mezelf, het werkt heel heilzaam!  Liesbeth is in staat om een heel veilige en prettige omgeving te bieden.
Gerrita Huisman- leefstijlcoach

Zonder Sedona had ik het niet gered!

Ik heb de Sedona methode leren gebruiken bij Liesbeth tijdens een heel moeilijke periode in mijn leven. Het heeft me er werkelijk doorheen geholpen en ik ben haar zo dankbaar omdat ik vervelende patronen heb leren herkennen en loslaten. De inzichten die ik daardoor heb mogen ervaren zullen mij altijd bijblijven.
Yvonne Spence- auteur
Angsten en ongerustheid opgelost
Door te leren werken met de Sedona Methode heb ik geleerd om enorme angsten en ongerustheid los te laten. Ik kon bijna niet meer werken in die periode en nu ben ik weer volop aan de slag. Ik heb geleerd om de situatie volkomen anders in te schatten, het vanuit een heel andere hoek te bekijken! Dank je wel Liesbeth!
Pam Bennett- kunstenares

Jouw investering?

Zullen we eens kennismaken?