Strippenkaart

Bekijk de strippenkaarten

Soms wil je gewoon enkel releasen

Deze strippenkaart is er voor jou als je zonder verdere plannen of commitment simpelweg af en toe old school wilt releasen 1 à anderhalf uur. Of als je een cliënt hebt die je wilt helpen met de Sedona Methode en je wilt wat van de tools oefenen of gewoon sparren over hoe je de ander helpt met releasen.

We kunnen de diepte in gaan in die loslaatsessies maar soms hoeft dat niet. Dan is er direct contact met het 'Weten' dat alle verhalen, belemmeringen en patronen niet nodig zijn om hier en nu gelukkig te zijn.

Ik train en coach al 15 jaar particulieren en professionals op basis van de Sedona Methode en de effecten zijn zonder meer bijzonder. Zelfs de meest verstokte 'vasthouders' laten hun spanningen en vastgeroeste ideeën los.

Je bent niet je gedachten, je bent niet je gevoelens! En al die negatieve praat loslaten is enorm bevrijdend en maakt dat je weer in contact komt met je eigen energie, creativiteit en geneeskracht!  En wat heerlijk dat we daar ook nog eens anderen mee kunnen helpen ook!

Hoe kunnen deze release-sessies mij helpen?

Meer energie

Laat belemmeringen los en merk het meteen aan je energie

Rustig en in controle

 Door je weerstand en behoefte aan controle los te laten krijg je overzicht en rust

Zelfvertrouwen

Laat het patroon los van je onzeker voelen, het is maar een patroon, een gewoonte

Overzicht en helderheid

Omdat je zoveel overbodige rommel (letterlijk en figuurlijk) laat gaan tijdens een loslaatsessie komt er ruimte en overzicht

Acceptatie

Door acceptatie en verwelkomen (ook van de zaken die je nu afwijst) ontstaat er eerlijkheid en ruimte voor de volgende stap

Je gewicht in balans

Als je wilt afvallen dan is loslaten van gewoontes en emoties een schitterend begin! Leer releasen voordat je iets in je mond stopt.

Je relatie(s) verbeteren

Ga je onderliggende saboteurs herkennen en dat met name in je relaties. Laat ze los en alles verandert.

Meer geld op de bank

Hoe je over geld denkt loslaten tijdens een release is bevrijdend. Dat is niet je kop in het zand steken maar je openen voor nieuwe mogelijkheden!

Gezond van lijf en leden

Heb je een fysieke challenge? Na het releasen voel je je vaak beter en je kunt die loslaatoefeningen ook vaak herhalen op moeilijke momenten.

Het verschil tussen een 'traject' en een strippenkaart

Als je al weet wat 'releasen' is dan kun je wanneer je maar wilt zo'n loslaatsessie boeken. Aangezien de strippenkaart een jaar geldig is, zit je niet vast aan een bepaald traject of een periode. Voor sommigen is dit een fijne manier zonder verder commitment. Gewoon releasen met een gecertificeerd Sedona Coach op het moment dat het jou uitkomt! Of misschien wil je je sedona-tools wat oefenen omdat je een praktijk hebt. Alles is mogelijk met deze strippenkaart. Je laat me even van te voren weten wat jouw wensen zijn en dan maken we een afspraak.

Wat anderen zeggen

Heilzaam
Ik heb de Sedona Methode geleerd bij Liesbeth en pas het nu ook  toe in mijn praktijk. De oefeningen pas ik ook iedere avond toe bij mezelf, het werkt heel heilzaam!  Liesbeth is in staat om een heel veilige en prettige omgeving te bieden.
Gerrita Huisman- leefstijlcoach

Zonder Sedona had ik het niet gered!

Ik heb de Sedona methode leren gebruiken bij Liesbeth tijdens een heel moeilijke periode in mijn leven. Het heeft me er werkelijk doorheen geholpen en ik ben haar zo dankbaar omdat ik vervelende patronen heb leren herkennen en loslaten. De inzichten die ik daardoor heb mogen ervaren zullen mij altijd bijblijven.
Yvonne Spence- auteur
Angsten en ongerustheid opgelost
Door te leren werken met de Sedona Methode heb ik geleerd om enorme angsten en ongerustheid los te laten. Ik kon bijna niet meer werken in die periode en nu ben ik weer volop aan de slag. Ik heb geleerd om de situatie volkomen anders in te schatten, het vanuit een heel andere hoek te bekijken!
Pam Bennett- kunstenares

Praktische informatie en prijs

coaching

Strippenkaart 1 sessie

Wat kun je verwachten:

- 1 sessie van 60 tot 90 minuten

Je investering
€ 120 excl. btw
coaching

Strippenkaart 5 sessies

Wat kun je verwachten:

- 5 sessies van 60 tot 90 minuten

Je investering
€ 547 excl. btw
coaching

Strippenkaart 10 sessies

Wat kun je verwachten:

- 10 sessies van 60 tot 90 minuten

Je investering
€ 997 excl. btw

Als je een strippenkaart aanschaft ontvang je van mij een mailtje. Je kunt een afspraak plannen wanneer je wilt, dat doen we via de mail.

En deze strippenkaart kun je een heel jaar gebruiken!