3 Daagse Coachtraining 

Sedona Methode voor coaches/trainers/therapeuten

Sedona Methode Coachtraining

Speciaal voor 'facilitators' hebben we een training gecreëerd waarmee je in drie dagen verdeeld over drie weken leert hoe je de Sedona Methode het best kunt gebruiken in jouw praktijk. Voor deze training gaan we er van uit dat je al basiskennis hebt over 'releasen' in het algemeen of de Sedona Methode in het bijzonder. Je weet hoe je zelf iets los kunt laten en je hebt het boek van Hale Dwoskin gelezen of je hebt een introductie workshop gevolgd. Als je toch mee wilt doen aan deze training zonder een van deze pre-requisites, boek een gesprek, dan kijken we samen of je toch mee kunt doen!

Meer energie

Makkelijke en inzichtelijke oefeningen om meer energie te voelen en belemmeringen te releasen. Meteen voelbaar in het lijf.

Rustig en in controle

 Door je cliënten weerstand en behoefte aan controle los te leren laten krijgen ze overzicht en rust. Die weerstand mag gewoon gevoeld worden eerst.

Zelfvertrouwen

Laat het patroon los van onzeker voelen, het is maar een patroon, een gewoonte en het is over de houdbaarheidsdatum! Leer dat je cliënten met voorbeelden uit je eigen leven!

Overzicht en helderheid

Omdat je zelf zoveel overbodige rommel (letterlijk en figuurlijk) weg doet tijdens deze training komt er veel meer overzicht en ruimte wat ook weer goed voelbaar is in je praktijk.

Acceptatie

Door acceptatie en verwelkomen (ook van de zaken die je nu door de cliënt worden afgewezen) ontstaat er eerlijkheid en ruimte voor de volgende stap. Er zijn verschillende manieren om dit aan je cliënten te leren.

Je gewicht in balans

Als mensen willen afvallen dan is loslaten van gewoontes en emoties een schitterend begin! Leer je cliënt of patiënt releasen voordat ze iets in hun mond stoppen! Dit werkt zo ontzettend goed en mensen vinden het heel leuk om hier mee te experimenteren.

Je relatie(s) verbeteren

Je leert in deze training hoe je een ander opmerkzaam kunt maken op de onderliggende saboteurs in haar of zijn relaties. Daar is een prachtig protocol voor ontwikkeld dat life changing is! En natuurlijk gaan we het eerst zelf ervaren!

Meer geld op de bank

Iemands mindset over geld en geld verdienen is meestal bepalend voor haar of zijn financiële situatie. Wanneer je zelf in staat bent om die mindset te veranderen kun je ook een ander helpen met behulp van de loslaattechnieken die je in deze training leert!

Gezond van lijf en leden

Heb je vaak cliënten of patiënten met een fysieke challenge? Dan is dit een van de mooiste technieken die je hen mee kunt geven. Omdat ze het ZELF kunnen doen. Als zij, los van de diagnose, leren hoe ze fysieke ongemakken kunnen releasen dan is dat sowieso heel goed voor het immuunsyteem.

Wat ga je in deze training leren?

De zes manieren van 'releasen'

Het verwelkomen (triple welcoming process)

Besluiten iets los te laten (could you, would you, when)

Heen en Weer (Holistic releasing process)

Er in duiken (Diving in)

Non dualistisch coachen (the fifth way)

Coachen vanuit heel en compleet zijn (the sixth way)


En behalve deze tools van de Sedona Methode leer je in deze training HOE je dat aan je cliënten kunt leren. Want dit zijn 2 verschillende dingen: het zelf snappen en implementeren van die tools en hoe je al jouw verschillende soorten cliënten kunt leren om zich dat eigen te maken is nog een heel andere kunst! Dat leer je in deze training.

Hoe werk je met je cliënten naar een specifiek doel.

Veel 'doelen programma's' richten zich op discipline, wilskracht en doorzettingsvermogen. In deze training gaan we focussen op de tegenwerpingen als je je op je 'doel' concentreert. Alles wat er naar boven komt aan negativiteit en weerstand gaan we helpen loslaten zodat het doel steeds duidelijker wordt en daardoor haalbaarder. Dit is een heel andere manier van werken dan met andere technieken. Dit werkt veel en veel beter want de obstakels worden uit de weg geruimd! Help je cliënten moeitelozer hun doel te bereiken!

De grote schoonmaak

De 'clean-up procedure' van de Sedona Methode is een grote schoonmaak die je kunt houden voor al je relaties, werkgerelateerd en privé. Voor je cliënt is dit een grote openbaring omdat na het doen van deze oefening verandert er niet alleen iets in haar/hem maar er verandert iets heel essentieels in de dynamiek van haar of zijn relatie. Dat is wel heel wonderlijk! Wanneer je de onderliggende behoeftes herkent van jezelf en van je partner en je kunt ze ook ter plekke loslaten gebeuren er wondertjes en zelfs wonderen! Wat denk je dat dat doet met je cliënt(e)? Ze wil dit protocol uit haar hoofd leren en vaker en vaker toepassen, op al haar relaties!

Wat anderen zeggen

Dank je wel Liesbeth
Ik heb de Sedona Methode geleerd bij Liesbeth en pas het nu ook  toe in mijn praktijk. De oefeningen pas ik ook iedere avond toe bij mezelf, het werkt heel heilzaam!  Liesbeth is in staat om een heel veilige en prettige omgeving te bieden.
Gerrita Huisman- leefstijlcoach

Zonder Sedona had ik het niet gered!

Ik heb de Sedona methode leren gebruiken bij Liesbeth tijdens een heel moeilijke periode in mijn leven. Het heeft me er werkelijk doorheen geholpen en ik ben haar zo dankbaar omdat ik vervelende patronen heb leren herkennen en loslaten. De inzichten die ik daardoor heb mogen ervaren zullen mij altijd bijblijven.
Yvonne Spence- auteur
Angsten en ongerustheid opgelost
Door te leren werken met de Sedona Methode heb ik geleerd om enorme angsten en ongerustheid los te laten. Ik kon bijna niet meer werken in die periode en nu ben ik weer volop aan de slag. Ik heb geleerd om de situatie volkomen anders in te schatten, het vanuit een heel andere hoek te bekijken! Dank je wel Liesbeth!
Pam Bennett- kunstenares
releasen

AGFLAP/CAP oftewel 'de emotie kaart'

Van gevoelens van apathie en verdriet naar innerlijke rust en moed. Je leert in een paar uur hoe je zelf al deze gevoelens en vibraties in je energie kunt herkennen, naar boven halen en weer loslaten. In deze training gaan we dit proces doorlopen. De enige manier om dit te ervaren is het te doen. Erover lezen of het bestuderen is niet voldoende. De Sedona Methode is de enige methode die specifiek deze frequenties opzoekt en je ermee leert werken. Eerst zelf doen en dan op je eigen manier jouw cliënten hiermee helpen. Dit is, net als herkennen en releasen van de onderliggende behoeftes, een van de onderscheidende tools van de Sedona Methode.

releasen

Voordelen/nadelen en voorkeur/afkeer proces. Nog 2 geweldige tools om mensen te helpen een grote beslissing te nemen.

Wanneer jij of je cliënt een beslissing moet nemen of al lange tijd voor een bepaalde keuze staat en maar niet kan besluiten, dan kan dat heel verlammend werken en de beslissing wordt soms jaren uitgesteld. Een mooi protocol om te leren hoe je, even los van je rationele overwegingen of je gevoelens, een knoop kunt doorhakken met het grootste gemak. Omdat je door deze protocols toe te passen toegang krijgt tot een deel van je onderbewuste, waardoor je keuze als het ware als een helder licht tevoorschijn komt. Het klinkt een beetje als magie en het is ook vaak magisch wat er gebeurt. En toch volledig snapbaar en uitlegbaar aan je cliënt! Niks zweverigs aan maar wel een openbaring!

Hieronder kun jij je aanmelden. Je kunt ook bellen voor meer informatie over deze training:

0628651801

€ 795,-

3 Daagse Coachtraining 

Sedona Methode voor coaches/trainers/therapeuten


Wanneer: 3 zondagen: 13, 20 en 27 november 2022

Wat is je investering?: 795,- ex BTW

Van hoe laat tot hoe laat?: Van 10.00-1630 (incl. lunch)

Waar?: Den Haag vlakbij het Vredespaleis