3-daagse training 

Sedona Methode

voor coaches, trainers en therapeuten

Leer je cliënten om echt los te laten

Jouw cliënten houden vast aan patronen en overtuigingen die hen niet verder helpen. Als professional weet je dat maar al te goed en je wilt hen graag helpen om die patronen te doorbreken. Als jouw bestaande tools niet toereikend zijn is de Sedona Methode de oplossing om hen iets in handen te geven waar mee ze zelf en zelfstandig de volgende stap kunnen zetten.


In mijn 3-daagse training leer je hoe je deze methode succesvol toe past.

Hoe de Sedona Methode jou helpt je cliënten te helpen

En uiteindelijk hen de tools geeft om zich beter te voelen

Meer energie creëren

Makkelijke en inzichtelijke oefeningen om meer energie te voelen en belemmeringen te releasen. Meteen voelbaar in het lijf.

Rustig en in controle

 Door je cliënten te leren hun weerstand en behoefte aan controle los te laten krijgen ze direct overzicht en rust.

Zelfvertrouwen

Als je cliënt angstig en onzeker is kun je haar helpen dat te herkennen als een patroon om zich veilig te voelen. Maar het is 'over de houdbaarheidsdatum'. Leer dat je cliënten met voorbeelden uit je eigen leven! 

Overzicht en helderheid

Je gaat zelf veel overtollige zaken weg doen tijdens deze 3 weken. Dat werkt direct door in je praktijk en naar je cliënten die de opgeruimdheid en nieuwe energie opmerken en gemotiveerd raken om zelf ook aan de slag te gaan.

Je gewicht in balans

Als mensen willen afvallen dan is loslaten van gewoontes en emoties een schitterend begin! Leer je cliënt releasen voordat ze iets in hun mond stoppen! Dit werkt zo ontzettend goed en het is heel leuk om hier mee te experimenteren.

Acceptatie

Door acceptatie -ook van de zaken die je cliënt nu nog afwijst- ontstaat er ruimte voor de volgende stap. Er zijn verschillende manieren om dit aan je cliënten te leren.

Je relatie(s) verbeteren

Je leert in deze training hoe je jouw cliënt opmerkzaam kunt maken op de onderliggende saboteurs in haar of zijn relaties. Daar is een prachtig protocol voor ontwikkeld dat life changing is! En natuurlijk gaan we het eerst zelf ervaren tijdens deze 3 dagen.

Meer geld op de bank

Jouw cliënts mindset over geld is bepalend voor haar of zijn financiële situatie. Wanneer je zelf in staat bent om je eigen mindset te veranderen kun je ook je cliënt helpen met behulp van de loslaattechnieken die je in deze training leert!

Gezond van lijf en leden

Heb je vaak cliënten of patiënten met een fysieke challenge? Dan is dit een van de mooiste technieken die je hen mee kunt geven. Omdat ze het zelf thuis kunnen doen. Als zij leren hoe ze fysieke ongemakken kunnen releasen dan is dat altijd bevorderend voor het immuunsysteem.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die alles wil weten over releasen, loslaten en de Sedona Methode

Ik ontwikkelde deze training in eerste instantie voor coaches, trainers en therapeuten. Omdat mensen die met mensen werken vaak heel erg in de Sedona Methode geïnteresseerd zijn, er zich al enigszins in hebben verdiept en gemotiveerd om deze methode te leren zodat ze het in hun praktijk -en voor zichzelf- kunnen toepassen.


Ben je geen coach, trainer of therapeut maar wel heel geïnteresseerd? Heb je al enige voorkennis en ervaring met releasen omdat je het boek hebt gelezen of Youtube video's bekeken? Of heb je al eerder een Sedona Methode workshop gedaan en wil je nu de diepte in? Als je zo gemotiveerd bent ben je zeker ook welkom.


Twijfel je of de training iets voor jou is?

Bel me dan gerust (0628651801) of stuur een mailtje naar liesbeth@loslaatcoach.nlWat levert deze training jou persoonlijk op?

Ook al kom je als professional, ook persoonlijk zal de Sedona Methode je verrijken

Je gaat je een methode eigen maken waar je voor de rest van je leven iets aan hebt. Wat je leert in deze drie dagen is zo praktisch, zo to the point, zo makkelijk door te geven en met zulke snelle resultaten dat kent zijn weerga niet. Lees hieronder maar wat eerdere deelnemers er over vertellen! Je zult leren dat iets wat voorheen onmogelijk leek opeens tot de mogelijkheden behoort.


Dus ja: ook al kom je om je therapeuten-toolbox aan te vullen, zelf heb je er nog het meeste aan!

Zij ontdekten de Sedona Methode...

Ben voor het eerst van mijn leven blij met mezelf
Ik heb bij Liesbeth de driedaagse Sedona training gedaan. Daardoor ben ik in een flow gekomen waardoor er van alles naar boven komt dat ook gelijk weer weg kan stromen, loslaat. Ik ben voor het eerst van mijn leven blij met mezelf en doe alles met veel meer plezier. Ik weet dat deze stroom altijd door kan gaan want het zijn tools die je voor de rest van je leven bij je hebt. Liesbeth legt in drie dagen heel goed gestructureerd uit wat Sedona is, hoe alle oefeningen werken, waarna je het met elkaar in de praktijk brengt. Het is mijn ervaring dat je er daardoor direct mee aan de slag kan. Voor jezelf en anderen. Dankjewel Liesbeth!
Marian de Korte, leerkracht

Hoe 1 dag je leven kan veranderen

Hoe 1 dag je leven kan veranderen heb ik geleerd tijdens de 'introductie Sedona methode'. Sinds mijn 7e jaar had ik aandoeningen die volgens de artsen een combinatie waren van een auto-immuunziekte en een darmaandoening.

Soms lukte het om met deze buikpijn te leven, maar meestal niet. Dagelijks functioneren werd alsmaar moeilijker.

Toen we tijdens de workshop dieper ingingen op 'mijn probleem' was het zaadje gepland om er verder mee aan de slag te gaan.

Vandaag, 3 weken later, op 44 jarige leeftijd, heb ik mijn eerste paar loopschoenen gekocht en beginnen lopen zonder pijn. Ik moet toegeven dat ik de volledige 20 minuten heb gehuild van blijdschap.

Dank je Liesbeth, om me net die ene belangrijke vraag te stellen die ik nodig had om in te zien dat ik zelf de kracht heb de pijn los te laten.

Eva Mosselmans, therapeut
In 1 keer gestopt met roken!

When I started working with Liesbeth I had been doing a little bit of releasing on my own. I was living as a single mother and at that time I was exhausted from life and I couldn´t work. I felt I needed help to focus on some things that I wasn´t too happy about in my life. When Liesbeth and I had our first session I felt something light up inside. She is a very warm and genuine person and she made me feel safe and I could feel that she was interested in helping me.

After that it didn´t take long before I started to have gains. The biggest one is

that I quit smoking with absolutely zero effort. I had smoked for over twenty years and never ever thought I could stop this easy.

I also met my husband after being alone for many years. So what Liesbeth (and Sedona) helped me with was to clear away the stuff that was in the way for me to having these things. And it was so easy!

Rebecca de Wit, social worker 

De Sedona Methode: wetenschappelijk bewezen en in je hele leven toepasbaar

De Sedona Methode is een unieke, eenvoudige, krachtige, gemakkelijk te leren techniek die je laat zien hoe je je natuurlijke vermogen kunt ontdekken om elk pijnlijk of ongewenst gevoel in het moment los te laten.


Je doet dat met een reeks vragen die je jezelf stelt. Daarmee word je je bewust van wat je op dat moment voelt en word je op een vriendelijke manier naar de ervaring van het loslaten geleid. Dit proces wordt ook wel releasen genoemd. Over de hele wereld heeft deze techniek al honderdduizenden mensen geholpen om ongemakkelijke en ongewenste emoties los te laten. De Sedona Methode is wetenschappelijk bewezen en zo krachtig omdat je het proces altijd en overal kunt gebruiken om elk gebied van je leven te verbeteren.


De naam is afgeleid van het stadje Sedona in Arizona, waar Lester Levenson, de grondlegger van deze methode, het grootste deel van zijn leven woonde. Lester gaf de methode door aan Hale Dwoskin die het verder ontwikkelde en die het boek "De Sedona Methode" schreef.


Wat ga je allemaal leren in deze training?

1 op 1 coaching

De zes manieren van 'releasen'

Je leert alles over...


1. Het verwelkomen (Triple welcoming process)

2. Besluiten iets los te laten (Could you, would you, when)

3. Heen en Weer (Holistic releasing process)

4. Er in duiken (Diving in)

5. Non dualistisch coachen (The fifth way)

6. Coachen vanuit heel en compleet zijn (The sixth way)


En behalve deze tools van de Sedona Methode leer je in deze training natuurlijk ook hoe je dat aan je cliënten kunt leren. Want dat zijn twee verschillende dingen: enerzijds het zelf snappen en implementeren van de tools anderzijds hoe je al jouw verschillende soorten cliënten kunt leren om zich dat eigen te maken!

Hoe werk je met je cliënten naar een specifiek doel

Veel 'doelen programma's' richten zich op discipline, wilskracht en doorzettingsvermogen. In deze training gaan we focussen op de tegenwerpingen als je je op je 'doel' concentreert. Alles wat er naar boven komt aan negativiteit en weerstand gaan we helpen loslaten zodat het doel steeds duidelijker wordt en daardoor haalbaarder. Dit is een heel andere manier van werken dan met andere technieken. Dit werkt veel en veel beter want de obstakels worden uit de weg geruimd! Help je cliënten moeitelozer hun doel te bereiken!

De grote schoonmaak

De 'clean-up procedure' van de Sedona Methode is een grote schoonmaak die je kunt houden voor al je relaties, werkgerelateerd en privé. Voor je cliënt is dit een grote openbaring want na het doen van deze oefening verandert er niet alleen iets in haar/hem maar er verandert iets heel essentieels in de dynamiek van haar of zijn relatie. Dat is wel heel wonderlijk! Wanneer je de onderliggende behoeftes herkent van jezelf en van je partner en je kunt ze ook ter plekke loslaten gebeuren er wondertjes en zelfs wonderen! Wat denk je dat dat doet met je cliënt(e)? Ze wil dit protocol uit haar hoofd leren en vaker en vaker toepassen, op al haar relaties!
releasen

AGFLAP/CAP oftewel

'de emotie kaart'

Van gevoelens van apathie en verdriet naar innerlijke rust en moed. Je leert in een paar uur hoe je zelf al deze gevoelens en vibraties in je energie kunt herkennen, naar boven halen en weer loslaten. In deze training gaan we dit proces doorlopen. De enige manier om dit te ervaren is het te doen. Erover lezen of het bestuderen is niet voldoende. De Sedona Methode is de enige methode die specifiek deze frequenties opzoekt en je ermee leert werken. Eerst zelf doen en dan op je eigen manier jouw cliënten hiermee helpen. Dit is, net als herkennen en releasen van de onderliggende behoeftes, een van de onderscheidende tools van de Sedona Methode.

releasen

Help je cliënt beslissingen te nemen met het 'voordelen/nadelen proces' 

Wanneer je cliënt een beslissing moet nemen of al lange tijd voor een bepaalde keuze staat en maar niet kan besluiten, dan kan dat heel verlammend werken en de knoop wordt maar niet doorgehakt. Een mooi protocol om te leren hoe je, even los van je rationele overwegingen of je gevoelens, een besluit neemt met het grootste gemak. Omdat je door deze protocols toe te passen toegang krijgt tot een deel van je onderbewuste, waardoor je keuze als het ware als een helder licht tevoorschijn komt. Het klinkt een beetje als magie en het is ook vaak magisch wat er gebeurt. En toch volledig snapbaar en uitlegbaar aan je cliënt! Niks zweverigs aan maar wel een openbaring!

Nog meer ervaringen...

Voor mezelf en  voor mijn praktijk
Ik heb de Sedona Methode geleerd bij Liesbeth en pas het nu ook  toe in mijn praktijk. De oefeningen pas ik ook iedere avond toe bij mezelf, het werkt heel heilzaam!  Liesbeth is in staat om een heel veilige en prettige omgeving te bieden.
Gerrita Huisman- leefstijlcoach

Zonder Sedona had ik het niet gered!

Ik heb de Sedona methode leren gebruiken bij Liesbeth tijdens een heel moeilijke periode in mijn leven. Het heeft me er werkelijk doorheen geholpen en ik ben haar zo dankbaar omdat ik vervelende patronen heb leren herkennen en loslaten. De inzichten die ik daardoor heb mogen ervaren zullen mij altijd bijblijven.
Yvonne Spence- auteur
Angsten en ongerustheid opgelost
Door te leren werken met de Sedona Methode heb ik geleerd om enorme angsten en ongerustheid los te laten. Ik kon bijna niet meer werken in die periode en nu ben ik weer volop aan de slag. Ik heb geleerd om de situatie volkomen anders in te schatten, het vanuit een heel andere hoek te bekijken! Dank je wel Liesbeth!
Pam Bennett- kunstenares

Ik ben je trainer, Liesbeth van Woerden

Toen ik 15 jaar geleden in aanraking kwam met de Sedona Methode veranderde alles in mijn leven. Eindelijk antwoord op vragen die ik al mijn hele leven had. Kan een mens echt veranderen en oude patronen loslaten die zo bij ons lijken te passen? En de ontdekking was : ja dat kan!


Ik kreeg zoveel makkelijk toe te passen tools dat ik besloot vanaf dat moment de rest van mijn leven te wijden aan het verspreiden van deze supergave en makkelijk door te geven Methode. Ik doe dat met workshops, individuele coaching en de speciale training voor coaches, trainers en therapeuten. Zo wordt delen vermenigvuldigen!  I


Ik ben zeker 6 keer afgereisd naar de VS waar ik persoonlijk ben opgeleid door Hale Dwoskin, schrijver van de New York Times bestseller "The Sedona Method" en oprichter van Sedona Training Associates. Ik ben daardoor gecertificeerd Sedona Methode Coach en word ieder jaar opnieuw gecertificeerd.

Data, tijden en locatie:

9, 16 en 23 juni 2024

Wanneer?

De 3-daagse training vindt plaats op zondag 9, 16 en 23 juni

hoe laat?

De dagen duren van 10 - 1600 uur.
Een heerlijke vegetarische lunch is inbegrepen

Waar?

Afhankelijk van het aantal deelnemers, maar altijd in de buurt van het Vredespaleis in den Haag

Je investering bedraagt 1195 euro excl. btw

Dit bedrag is all-in, inclusief alle materialen, documentatie en lunches, maar vooral natuurlijk de waardevolle, levensveranderende kennis van de Sedona Methode die je kunt integreren in je professionele praktijk en je eigen persoonlijke leven.

Meedoen? Zo meld je je aan


Via onderstaande button regel je direct je betaling en aanmelding voor deze training. Binnen enkele minuten ontvang je een factuur voor je administratie en een aparte mail met alle praktische informatie.

Toch nog vragen?

 Neem gerust contact op: liesbeth@loslaatcoach.nl of 0628651801