VIP dag

Russia_1686 - Dinner is Served..

 

NA DEZE VIP-DAG GA JE BETER FUNCTIONEREN, VOEL JE JE GELUKKIGER, BEN JE MEER GEFOCUST EN IN CONTROLE!

Tijdens deze dag ga je leren:

  1. Hoe ‘releasen’ jou van dienst kan zijn in je privé leven en op de werkvloer. Je krijgt hierbij tools aangereikt die specifiek betrekking hebben op jouw leven, jouw patronen en jouw normen en waarden.
  2. Dat je door los te gaan laten heeeel veel weerstand kunt laten gaan en daardoor ook ongelofelijk veel tijd gaat winnen. En tijd is uiteindelijk ook geld natuurlijk ;))
  3. Dat de problemen die je momenteel als onoverkoombaar ervaart in een heel ander daglicht komen te staan als je de onderliggende emoties hebt weten te traceren. Ook daar gaan we mee aan de slag deze dag, je zult je een stuk lichter gaan voelen.
  4. Dat het hebben van veel verantwoording minder zwaar hoeft te wegen dan nu lijkt.
  5. Hoe je de oefeningen die we deze dag doen en de inzichten die je krijgt ook daadwerkelijk gaat integreren en gebruiken elke dag.

Ik zou nog wel even door kunnen gaan met mogelijke resultaten maar het kenmerk van een VIP dag is natuurlijk uiteindelijk dat jouw specifieke situatie aan bod komt. In een eerste telefonische sessie (van een uur) gaan we samen kijken wat het is dat je graag wilt veranderen in je leven en waar je tegenaan loopt.

Dan spreken we een dag af (van 10 tot 16 uur) en vóór deze dag krijg je al wat informatie (en een beetje huiswerk) om je voor te bereiden.

Na deze VIP dag maak ik een verslag met adviezen en oefeningen om mee te werken de komende weken.

Een follow up sessie van anderhalf uur  2 weken later is bij dit programma inbegrepen. Live of via skype. Ook inbegrepen is email contact tot een maand na de VIP dag.

Jouw investering voor deze dag (inclusief 2,5 uur voor- en nazorg) is 650 euro exclusief BTW ( inclusief superdevip lunch).