Ik wil meer plezier in mijn werk en gelukkiger zijn

Na deze VIP dag weet je precies wat je moet doen om resultaten te boeken. 

Deze dag maken we een plan, zetten we de eerste actiestappen en krijg je alle handvatten om de beperkingen en belemmeringen die je tot nu toe had overboord te zetten. De weg naar succes en blijdschap is nu vrij!

Voor wie is deze dag?

Een VIP dag is voor succesvolle ondernemers die op een punt zijn aanbeland om zichzelf eens even onder de loep te nemen. Ook al ben je succesvol op verschillende terreinen, er komt een moment in je leven dat je alles misschien eens even wilt herzien! 

Doe ik nog wat ik leuk vind? Heb ik plezier in mijn werk, in mijn relatie, in mijn leven? 

En als je je dat afvraagt : Ben je dapper genoeg om naar je eigen antwoorden te luisteren en vervolgens actie te ondernemen? Actie ondernemen betekent meestal : Gewoontes, patronen en oude overtuigingen veranderen. En tijdens deze dag gaan we hier een prachtig begin mee maken. Je gaat naar huis met een heel duidelijk plan en we houden de weken erna contact zodat de kans van slagen 100% is.

Wat doen we tijdens een VIP dag?

In een eerste telefonische of live sessie (van een uur) gaan we samen kijken wat het is dat je graag wilt veranderen in je leven en waar je tegenaan loopt. Na dit gesprek maken we een afspraak voor de vip dag.


Jouw specifieke situatie komt aan bod. Ik heb geen kant en klaar protocol voor deze dag. Een week voor de VIP dag vul je een vragenlijst in zodat we de dag zelf direct aan de slag kunnen en geen tijd kwijt zijn met praatjes. Jouw tijd is kostbaar en dat realiseer ik me heel goed.


Op de VIPdag spreken we af op een mooie rustige plek en gaan we in een diepgaande sessie onderzoeken waar jouw beperkingen en belemmeringen liggen en wat er beter kan in je professionele maar wellicht ook in je privé leven. Niet zweverig of therapeutisch maar wel dapper en eerlijk de diepte in. Ik leer jou deze dag ook verschillende technieken die bij jou passen.


Na deze dag maak ik een verslag met adviezen en oefeningen om mee aan de slag te gaan de weken erna. Tenzij je iemand bent die daar niet van houdt. Dan doen we het anders want voor sommigen wordt er al heel veel duidelijk op de dag zelf. Ik zet onze conclusies en bevindingen, adviezen, inzichten en loslaatoefeningen in een rapport zodat je er nog heel lang op terug kunt vallen. Voor sommige mensen maak ik een audio opname zodat je alles nog regelmatig kunt beluisteren.


Een follow up sessie van anderhalf uur ongeveer 2 weken na de VIP dag is bij dit programma inbegrepen. Live of via skype. Ook inbegrepen is email contact tot een maand later.

Een paar klantreacties

Onbetaalbaar

Ik heb een traject met liesbeth gedaan tijdens een stressvolle periode in mijn leven toen mijn vader terminale kanker had. Haar empathie en support waar zij me hielp om de gevoelens die ik had te accepteren heeft heel erg geholpen. Ook mijn hinderlijke patronen en gewoontes werden in het licht gezet en losgelaten waardoor ik veel beter om kon gaan met heel lastige situaties en familieleden. De steun en het inzicht dat ik van haar kreeg in deze moeilijke periode was onbetaalbaar.

Yvonne Spence, auteur

Ik ben nu weer succesvol en blij

Liesbeth was mij aangeraden door een kennis die zij erg goed geholpen had. Ik had enorme angstaanvallen en ik was altijd ongerust en dat maakte dat mijn werk als kunstenaar en entrepreneur eronder leed. Ik had al jaren last hiervan en dacht niet dat er ooit nog een uitweg voor mij zou zijn. Liesbeth heeft me geleerd om een andere betekenis te geven aan de dingen die mij angst inboezemden zodat ik nu deze oude overtuigingen voorgoed achter me heb gelaten en weer met heel veel plezier werk en kunst maak!

Pam, entrepreneur en kunstenares

Ik kan dit nu ook aan anderen overbrengen

Liesbeth is een wijze coach. Ik heb bij haar de 3-daagse intensieve loslaattraining gevolgd. Ze gebruikt een prachtige, simpele en zeer effectieve methode. Ik heb het loslaten in mijn lijf mogen voelen en ervaren. Zij is in staat een veilige omgeving te bieden, waar ik helemaal mezelf kon zijn. De hand-outs met verschillende technieken zijn heel praktisch, zodat ik het geleerde me thuis heel goed eigen heb kunnen maken en dit nu ook aan anderen kan overbrengen. Elke avond voor het slapen gaan, pas ik deze technieken toe om geen nieuwe lagen stress meer op te bouwen. Het werkt heel heilzaam. Lieve Liesbeth, dank je wel!

Gerrita Huisman, leefstijlcoach en case manager verzuim

Wil je nog meer testimonials lezen?

je mag ook meteen bellen, vragen staat vrij : 06-28651801