arrow_drop_up arrow_drop_down

Individuele coaching

Over het 3-maanden coachingstraject

Voor alle individuele programma's geldt dat we van tevoren samen een plan maken om te zien wat het best bij jou (of het bedrijf) past. In dat plan wordt ook duidelijk hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn om de afstand te overbruggen van de plaats waar je nu bent naar de plek waar je graag wilt zijn.

De sessies kunnen live of via skype plaatsvinden.

In ieder geval hebben we samen 3 à 4 maanden nodig om iets daadwerkelijk te veranderen. Tijdens die hele periode  ben ik tussen de sessies door telefonisch of via de mail altijd bereikbaar als er calamiteiten zijn, als je terugval ervaart, of om wat oefeningen te doen. Meestal ben je dan binnen een paar minuten weer boven Jan. En als het wat langer duurt mag dat ook.

Wanneer kies je voor dit programma

Het zou kunnen dat je wilt focussen op één bepaald aspect van je leven. Je moet een besluit nemen of je staat voor een keuze en je hebt even misschien een paar sessies nodig om erachter te komen wat voor jou de beste oplossing is.

Misschien loopt de communicatie stroef in je relatie of op je werk of in jouw bedrijf. We gaan dan voornamelijk werken aan het opheffen van onderliggende patronen die een gezonde communicatie in de weg zitten.


Na een diagnose, een scheiding of het overlijden van een geliefd persoon kan het prettig zijn als je mag rouwen van jezelf. Vaak houden we ons goed voor de andere familieleden of collega's en gaan zo voor een deel voorbij aan ons eigen proces. Begeleiding hierbij kan heel veel ondersteuning bieden en ruimte geven. 


Heb je een doel dat je graag wilt bereiken binnen een bepaalde periode? Coaching kan hierbij uitkomst bieden met name omdat we samen gaan ontdekken wat in de weg staat. We gaan belemmerende overtuigingen en diep liggende patronen herkennen en loslaten zodat de weg weer vrij komt voor wat je werkelijk wilt bereiken. 


En last but not least : Loslaten van oude emoties via je eigen rommel. Ook op de werkvloer zijn we vaak meer dan gehecht aan allerlei spul dat over de houdbaarheidsdatum is. Orde scheppen, soms de ruimte anders inrichten, alles kan bijdragen aan een heldere blik en nieuwe frisse energie! Hier werk ik ook samen met een opruimcoach maar meestal is alleen opruimen niet voldoende. Het is niet voor niks dat we zo gehecht zijn aan onze dingen.

Wat zijn de kosten en wat krijg je daarvoor

een traject van 3 maanden kost 1500 euro ex BTW.


Wat krijg je daarvoor?

In ieder geval 12 sessies, live of via skype van gemiddeld 75 à 90 minuten. Je krijgt bijpassende hand-outs, oefeningen die speciaal voor jou zijn gemaakt en na iedere sessie een verslag. En dan dus de tussendoorse gesprekken of mailcontact om te zorgen dat wat er in de sessies is geleerd ook daadwerkelijk in de praktijk gaat worden nageleefd en wordt geïmplementeerd.