Individuele coaching

Over het 3-maanden coachingstraject

Voor alle individuele programma's geldt dat we van tevoren samen een plan maken om te zien wat het best bij jou (of het bedrijf) past. In dat plan wordt ook duidelijk hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn om de afstand te overbruggen van de plaats waar je nu bent naar de plek waar je graag wilt zijn.

De sessies kunnen live of via skype plaatsvinden.

In ieder geval hebben we samen 3 à 4 maanden nodig om iets daadwerkelijk te veranderen. Tijdens die hele periode  ben ik tussen de sessies door telefonisch of via de mail altijd bereikbaar als er calamiteiten zijn, als je terugval ervaart, of om wat oefeningen te doen. Meestal ben je dan binnen een paar minuten weer boven Jan. En als het wat langer duurt mag dat ook.

Wanneer kies je voor dit programma

Het zou kunnen dat je wilt focussen op één bepaald aspect van je leven. Je moet een besluit nemen of je staat voor een keuze en je hebt even misschien een paar sessies nodig om erachter te komen wat voor jou de beste oplossing is.

Misschien loopt de communicatie stroef in je relatie of op je werk of in jouw bedrijf. We gaan dan voornamelijk werken aan het opheffen van onderliggende patronen die een gezonde communicatie in de weg zitten.


Na een diagnose, een scheiding of het overlijden van een geliefd persoon kan het prettig zijn als je mag rouwen van jezelf. Vaak houden we ons goed voor de andere familieleden of collega's en gaan zo voor een deel voorbij aan ons eigen proces. Begeleiding hierbij kan heel veel ondersteuning bieden en ruimte geven. 


Heb je een doel dat je graag wilt bereiken binnen een bepaalde periode? Coaching kan hierbij uitkomst bieden met name omdat we samen gaan ontdekken wat in de weg staat. We gaan belemmerende overtuigingen en diep liggende patronen herkennen en loslaten zodat de weg weer vrij komt voor wat je werkelijk wilt bereiken. 


En last but not least : Loslaten van oude emoties via je eigen rommel. Ook op de werkvloer zijn we vaak meer dan gehecht aan allerlei spul dat over de houdbaarheidsdatum is. Orde scheppen, soms de ruimte anders inrichten, alles kan bijdragen aan een heldere blik en nieuwe frisse energie! Hier werk ik ook samen met een opruimcoach maar meestal is alleen opruimen niet voldoende. Het is niet voor niks dat we zo gehecht zijn aan onze dingen.

Releasen voor je handelt op de beurs!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een aanrader!

These slides will be slide-able on the live version of your page!


Een aanrader!

Het traject dat ik met Liesbeth heb volbracht was een bijzondere en zeer waardevolle ervaring. We hebben samen een aantal technieken en concepten toegepast, die met name gericht waren op mijn bestaan als beurshandelaar. Liesbeth heeft mij geholpen mijzelf te verbeteren binnen mijn vak, en wat zij mij heeft geleerd pas ik nog dagelijks toe. Echt een aanrader.
Daniel van Vliet, Beurshandelaar
Ik ben voor het eerst van mijn leven blij met mezelf!
Ik heb bij Liesbeth een Sedona training gedaan. Daardoor ben ik in een flow gekomen waardoor er van alles naar boven komt dat ook gelijk weer weg kan stromen, loslaat. Ik ben voor het eerst van mijn leven blij met mezelf en doe alles met veel meer plezier. Ik weet dat deze stroom van ontwikkeling altijd door kan gaan want het zijn tools die je voor de rest van je leven bij je hebt. Dankjewel Liesbeth!
Marian de Korte, lerares
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Wat zijn de kosten en wat krijg je daarvoor

een traject van 3 maanden kost 1800 euro ex BTW.


Wat krijg je daarvoor?

In ieder geval 12 sessies, live of via zoom van gemiddeld 75 à 90 minuten. Je krijgt bijpassende hand-outs, oefeningen en audio's die speciaal voor jou zijn gemaakt en na de sessies regelmatig een verslag. En dan tussentijds eventueel mailcontact of appcontact om te zorgen dat wat er in de sessies is geleerd ook daadwerkelijk in de praktijk gaat worden nageleefd en wordt geïmplementeerd. Met andere woorden, in deze periode ben ik er voor je.