Aantrekken door loslaten

In 21 dagen je doel bereiken door te releasen

"Effortless Creation" heet de Sedona training waarin je binnen drie weken je doel gaat bereiken door te releasen op alles wat er in de weg zit. Een heel andere manier van "goalsetting" dan de meeste andere doelen programma's. Nu in het nederlands : Aantrekken door Loslaten.

Geef jezelf eens drie weken om te kijken of er een andere manier is om je doel te verwezenlijken. Misschien wil je al een tijdje die paar kilo's afvallen of gun je jezelf een fijne partner of die baan. Met dit programma leer je om op een ontspannen manier en met elkaar (je werkt 3 weken samen met een 'buddy') te gaan werken aan je doel. We werken aan een klein doel en aan een groot doel deze periode.

De 5 onderliggende behoeftes loslaten

Door de onderliggende behoeftes te herkennen onder de bezwaren die naar boven komen als je aan je doel werkt, ga je diepere belemmeringen loslaten. Tijdens deze drie weken worden die onderliggende saboteurs steeds duidelijker en makkelijker te releasen. Je komt daardoor dichter bij je doel. We maken korten metten met de behoefte aan controle, goedkeuring, veiligheid, verbinding en afgescheidenheid.


Hoe bereik je makkelijker je doel?

Veel 'doelen programma's' richten zich op discipline, wilskracht en doorzettingsvermogen. In deze 3 weken gaan we ook aandacht hebben voor de tegenwerpingen als je je op je 'doel' concentreert. Alles wat er naar boven komt aan negativiteit en weerstand gaan we loslaten zodat het doel steeds duidelijker wordt en daardoor haalbaarder. Dit is een heel andere manier van werken dan met andere technieken. Het werkt veel beter want de obstakels worden uit de weg geruimd en je gaat oefen met voelen hoe het voelt als je je doel eenmaal bereikt hebt. Alsof het er nu al is.

Hoe voelt het hoe proeft het hoe ziet het eruit...

We gaan ons helemaal inleven hoe het leven is als je doel is bereikt. Nu heb je die partner, je bent op die plek waar je graag wilt wonen, je ideale gewicht is bereikt. Voel maar wie je dan bent, hoe voelt het, wat ga je allemaal doen, wie is er bij je, hoe loop je, hoe ziet alles eruit.... Je gaat oefenen om dankbaar te zijn voor hoe het is (pay it forward zou je kunnen zeggen) en dat ga je 21 dagen doen! Laat het wonder maar gebeuren!

releasen

Voordelen/nadelen en voorkeur/afkeer proces. 2 geweldige tools om een beslissing te nemen.

Wanneer jij een beslissing moet nemen of al lange tijd voor een bepaalde keuze staat en maar niet kan besluiten, dan kan dat heel verlammend werken en de beslissing wordt soms jaren uitgesteld. Een mooie oefening om te leren hoe je, even los van je rationele overwegingen of je gevoelens, een knoop kunt doorhakken met het grootste gemak. Door dit toe te passen krijg je toegang tot een deel van je onderbewuste, waardoor je keuze als het ware als een helder licht tevoorschijn komt. Het klinkt een beetje als magie en dat is het eigenlijk ook. Kom het maar ervaren!

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Hieronder kun jij je aanmelden

98,00 ex btw

Aantrekken door loslaten


Wanneer: van 7 t/m 28 maart

Iedere maandag- en donderdagavond 1900 via zoom

Je kunt ook de herhalingen bekijken als je er niet bij kunt zijn.