Individuele coaching : een kado aan jezelf of aan je medewerkers/collega’s

le_jour_ni_lheure_8249__tony_johannot_18031852_causerie_1843_muse_bossuet_meaux_seinemarne_ledefrance_jeudi_16_aot_2012_165023-301x200

  • Het zou kunnen dat er één bepaald probleem aangepakt moet worden. Je moet een besluit nemen of je staat voor een keuze en je hebt even misschien een paar sessies nodig om erachter te komen wat voor jou de beste oplossing is.
  • Misschien is er de constatering dat de communicatie stroef loopt in je relatie of op je werk of in jouw bedrijf. We gaan dan voornamelijk werken aan het opheffen van onderliggende patronen die een gezonde communicatie in de weg zitten.
  • Na het overlijden van een geliefd persoon wil de omgeving na een tijdje graag dat je weer doorgaat, verder gaat….. en dan kan het prettig zijn als je toch mag rouwen van jezelf. Vaak houden we ons goed voor de andere familieleden of collega’s en gaan zo voorbij aan ons eigen proces. Begeleiding hierbij kan heel veel ondersteuning bieden en ruimte geven.
  • Heb je een doel dat je graag wilt bereiken binnen een bepaalde periode? Coaching kan hierbij uitkomst bieden met name omdat we gaan ontdekken wat in de weg staat. We gaan belemmerende overtuigingen loslaten zodat de weg vrij komt voor wat je werkelijk wilt bereiken. Zodat je in contact komt met je werkelijke potentieel.
  • En last but not least : Loslaten van oude emoties via de eigen rommel. Ook op de werkvloer zijn we vaak meer dan gehecht aan allerlei spul dat over de houdbaarheidsdatum is. Orde scheppen, soms de ruimte anders inrichten, alles kan bijdragen aan een heldere blik en nieuwe frisse energie!

Voor alle individuele programma’s geldt dat we van tevoren samen een plan maken om te zien wat het best bij jou (of het bedrijf) past. In dat plan wordt ook duidelijk hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn om de afstand te overbruggen van de plaats waar je nu bent naar de plek waar je graag wilt zijn.

De sessies kunnen live of via skype plaatsvinden.
In ieder geval hebben we samen 6-8 weken nodig om iets daadwerkelijk te veranderen. Tijdens zo’n periode van 6-8 weken ben ik tussen de sessies door telefonisch of via de mail altijd bereikbaar als er calamiteiten zijn, als je terugval ervaart of als je het even niet meer ziet zitten. Meestal ben je dan binnen een paar minuten weer boven Jan. En als het wat langer duurt mag dat ook.
Zo’n 6-8 weeks traject kost 750 euro ex BTW.
Wat krijg je daarvoor?
In ieder geval 6 sessies, live of skype van gemiddeld 75 minuten. Je krijgt bijpassende hand-outs, oefeningen die speciaal voor jou zijn gemaakt en na iedere sessie een verslag. En dan dus de tussendoorse gesprekken of mailcontact om te zorgen dat wat er in de sessies is geleerd ook daadwerkelijk in de praktijk gaat worden nageleefd en wordt geïmplementeerd.
Je kunt ook meteen beslissen voor een langer traject, dan krijg je er 1 sessie extra bij.
Dan wordt het 1500 euro voor 13-16 weken (13 sessies).