Meld je aan voor een van de cursussen

LOSLATEN KUN JE LEREN

 zaterdag 26 januari van 13-17 uur    DE SEDONA METHODE 

60,--

 • INTENSIEVE VERVOLGCURSUS 

  3 zondagen van 10-16 uur (3, 17 en 24 februari)

  495,-

 • LOSLATEN KUN JE LEREN -  Sedona Methode 

  Deze workshop leert hoe simpel het is om zelf te leren loslaten en om ook jouw medewerkers, collega’s of personeel te leren om beperkende en belemmerende overtuigingen los te laten zodat er meer enthousiasme komt voor nieuwe uitdagingen. Het resultaat na deze ééndaagse zal zijn dat er meer compassie is, dat je kalmer bent en meer in controle. Uiteindelijk resulteert dat in betere prestaties, betere relaties, meer energie en blijdschap met alle gevolgen van dien. Ook worden je doelen makkelijker bereikbaar. Deze workshop vindt maandelijks plaats.

  Voor meer informatie : 06-28651801

  Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag wil leren hoe je makkelijk emoties en belemmerende overtuigingen kunt loslaten! Als je minimaal 6 mensen hebt die graag de Sedona Methode leren kom ik naar jou toe. Informeer naar de mogelijkheden.

  De eerstvolgende workshop is op 26 januari 1300-1700 in de Zevende Hemel te Den Haag

  Kosten : 60 euro


  INTENSIEVE VERVOLGCURSUS -Loslaten

  Na de basisworkshop (of als je het Sedona Methode boek hebt gelezen) kun je doorstromen naar de zondagcursus. Als je al wat ervaring hebt kun je ook direct meedoen aan deze cursus.  We gaan 3 zondagen van 10 tot 16 uur alle tools en technieken behandelen (en in de praktijk oefenen) die jou behulpzaam zijn bij het beter functioneren van jezelf t.o.v.  je relaties, je lijf, je personeel, je cliënten, je gezin, je huis, je spullen. Deze cursus is prima geschikt voor mensen die gemotiveerd zijn om echt de belemmerende issues in hun leven aan te pakken. Maar ook mensen die met mensen werken, coaches, therapeuten, trainers of docenten bevat deze cursus een bron van informatie, tools en technieken om mee te werken.  Je leert ook hoe je ermee kunt werken met jouw cliënten, patiënten of leerlingen.

  Voor meer informatie: 06-28651801

  De eerstvolgende intensieve cursus vindt plaats op 3, 17 en 24 februari 2019

  Kosten : 495 euro inclusief 3x vegetarische lunch en hand-outs.