arrow_drop_up arrow_drop_down

Meld je aan voor een van de cursussen

INTRODUCTIE SEDONA METHODE


Woensdag 29 mei van 19-22 uur 

Woensdag 12 juni van 19-22 uur

Woensdag 26 juni van 19-22 uur


49,--ex BTW

INTENSIEVE VERVOLGCURSUS 


3 zaterdagen van 10-16 uur  

Eerstvolgende vervolgcursus vindt plaats op 1, 8 en 15 juni 2019


495,-  ex BTW

Opleiding loslaatcoach

WORD OOK LOSLAATCOACH


Ben je therapeut, psycholoog, coach of trainer en wil je leren de Sedona Methode te gebruiken in jouw praktijk? We starten  zaterdag 1 juni met de facilitator-opleiding

1200,- ex BTW

LOSLATEN KUN JE LEREN -  Sedona Methode 

Deze workshop leert hoe simpel het is om zelf te leren loslaten en om ook jouw medewerkers, collega’s of personeel te leren om beperkende en belemmerende overtuigingen los te laten zodat er meer enthousiasme komt voor nieuwe uitdagingen. Het resultaat na deze ééndaagse zal zijn dat er meer compassie is, dat je kalmer bent en meer in controle. Uiteindelijk resulteert dat in betere prestaties, betere relaties, meer energie en blijdschap met alle gevolgen van dien. Ook worden je doelen makkelijker bereikbaar. Deze workshop vindt maandelijks plaats.


Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag wil leren hoe je makkelijk emoties en belemmerende overtuigingen kunt loslaten! Als je minimaal 6 mensen hebt die graag de Sedona Methode leren kom ik naar jou toe. Informeer naar de mogelijkheden.


Voor meer informatie : 06-28651801

De eerstvolgende workshop is op 29 mei van 19 tot 22 uur 

Kosten : 49 euro ex btw


INTENSIEVE VERVOLGCURSUS -Loslaten

Na de basisworkshop (of als je het Sedona Methode boek hebt gelezen) kun je doorstromen naar de zondagcursus. Als je al wat ervaring hebt kun je ook direct meedoen aan deze cursus.  We gaan 3 zondagen van 10 tot 16 uur alle tools en technieken behandelen (en in de praktijk oefenen) die jou behulpzaam zijn bij het beter functioneren van jezelf t.o.v.  je relaties, je lijf, je personeel, je cliënten, je gezin, je huis, je spullen. Deze cursus is prima geschikt voor mensen die gemotiveerd zijn om echt de belemmerende issues in hun leven aan te pakken. Maar ook mensen die met mensen werken, coaches, therapeuten, trainers of docenten bevat deze cursus een bron van informatie, tools en technieken om mee te werken.  Je leert ook hoe je ermee kunt werken met jouw cliënten, patiënten of leerlingen. Het is tevens de start voor de facilitator training.

Voor meer informatie: 06-28651801

De eerstvolgende intensieve cursus vindt plaats op1, 8 en 15 juni.

Kosten : 495 euro ex btw  inclusief 3x vegetarische lunch en hand-outs. (of het is als onderdeel van de facilitator training)


Coachtraining voor therapeuten, coaches, trainers en psychologen

Tijdens deze 'facilitator training' leer je alle ins en outs van de Sedona Methode. We beginnen met de intensieve 3 zondagen in juni. Daarna volgen er maandelijks  ( juli, augustus en september) trainingsdagen en in de tussentijd krijg je ongelofelijk veel trainings materiaal. Niet alleen een geweldige aanwinst voor je praktijk maar ook zul je deze maanden een diepgang en vrijheid in je eigen ontwikkeling gaan realiseren. Bel voor een afspraak om te kijken of dit bij jou en je praktijk past. De training gaat door bij 6 of meer deelnemers. Deze trainingen vinden plaats in den Haag. De investering is 1200,- ex btw incl. 3 keer lunch en alle handouts, oefeningen en lesmaterialen.