arrow_drop_up arrow_drop_down

Meld je aan voor een van de cursussen

INTRODUCTIE SEDONA METHODE


Voor mensen die willen leren loslaten, ook voor herhalers die een hele dag het releasen willen oefenen.
Zaterdag 3 oktober 10-16 uur


Zaterdag  7 november 10-16 uur


Zaterdag 12 december 10-16 uur


95- ex BTW (incl lunch)

COACHTRAINING / SEDONA METHODE


In deze cursus leer je hoe je de SEDONA METHODE technieken voor je klanten kunt inzetten. Speciaal voor therapeuten, coaches, trainers. Na deze training kun je ook nog een vervolgopleiding doen.

3 zondagen van 10-16 uur  


De eerstvolgende intensieve driedaagse:

27 september, en 4 en 25 oktober


495,-  ex BTW

Opleiding loslaatcoach

LOSLATEN DOOR OP TE RUIMEN (EN OPRUIMEN DOOR LOS TE LATEN)


3-maanden programma 


Dit is de meest intensieve transformatie die wij jou aan kunnen bieden. Dit programma verandert absoluut je leven, het geneest, het brengt liefde, ruimte en rust en gezonde energie in je leven. Het vraagt wel iets van je. Maar je krijgt er je leven voor terug. Je kunt ieder moment beginnen! Bel voor info 0628651801


995,- ex BTW

LOSLATEN KUN JE LEREN -  Sedona Methode 

Deze workshop leert hoe simpel het is om zelf te leren loslaten en om ook jouw medewerkers, collega’s of personeel te leren om beperkende en belemmerende overtuigingen los te laten zodat er meer enthousiasme komt voor nieuwe uitdagingen. Het resultaat na deze ééndaagse zal zijn dat er meer compassie is, dat je kalmer bent en meer in controle. Uiteindelijk resulteert dat in betere prestaties, betere relaties, meer energie en blijdschap met alle gevolgen van dien. Ook worden je doelen makkelijker bereikbaar. Deze workshop vindt maandelijks plaats.


Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag wil leren hoe je makkelijk emoties en belemmerende overtuigingen kunt loslaten! Als je minimaal 6 mensen hebt die graag de Sedona Methode leren kom ik naar jou toe. Informeer naar de mogelijkheden.


Voor meer informatie : 06-28651801

De eerstvolgende workshop is op 3 oktober 2020 van 10-16 en de bijdrage is 95,- ex BTW


INTENSIEVE VERVOLGCURSUS -Loslaten 

(COACHTRAINING)

Na de basisworkshop (of als je het Sedona Methode boek hebt gelezen) kun je doorstromen naar de vervolgcursus. Als je al wat ervaring hebt kun je ook direct meedoen aan deze cursus.  We gaan 3 dagen van 10 tot 16 uur alle tools en technieken behandelen (en in de praktijk oefenen) die jou behulpzaam zijn bij het beter functioneren van jezelf t.o.v.  je relaties, je lijf, je personeel, je cliënten, je gezin, je huis, je spullen. Deze cursus is prima geschikt voor mensen die gemotiveerd zijn om echt de belemmerende issues in hun leven aan te pakken. Maar ook mensen die met mensen werken, coaches, therapeuten, trainers of docenten bevat deze cursus een bron van informatie, tools en technieken om mee te werken.  Je leert ook hoe je ermee kunt werken met jouw cliënten, patiënten of leerlingen. Het is tevens de start voor de facilitator training.

Voor meer informatie: 06-28651801

De eerstvolgende intensieve cursus vindt plaats op 27 september en 4 en 18 oktober 2020

Kosten : 495 euro ex btw  inclusief 3x vegetarische lunch en hand-outs.


Coachtraining als vervolg op de intensive, voor therapeuten, coaches, trainers en psychologen

Tijdens deze 'facilitator training' leer je alle ins en outs van de Sedona Methode. We beginnen met de 3 intensieve zondagen in september. Daarna volgen er maandelijks  ( oktober, november, december en januari) trainingsdagen en in de tussentijd krijg je ongelofelijk veel oefenmateriaal. Niet alleen een geweldige aanwinst voor je praktijk maar ook zul je deze maanden een diepgang en vrijheid in je eigen ontwikkeling gaan realiseren. Bel voor een afspraak om te kijken of dit bij jou en je praktijk past. De training gaat door bij 6 of meer deelnemers. Deze trainingen vinden plaats in den Haag. De investering is 1200,- ex btw incl. 3 keer lunch (de eerste drie trainingsdagen) en alle handouts, oefeningen en lesmaterialen. Het is ook de bedoeling om deze 4 maanden intensief te gaan werken met een release-partner. Je vindt elkaar meestal vanzelf tijdens de intensieve driedaagse!