Page content

Over

LOSLATEN KUN JE LEREN

Ik ben Liesbeth van Woerden.
[one-third-first[/one-third-first][one-third][/one-third][one-third][/one-third]

577579_3241024354388_1340396841_nlies:sannyasinSONY DSC

Als klein kindje wist ik het al. Het leven houdt meer in dan wat ik hier thuis, in het dorp krijg aangeboden. Ik wil de wijde wereld in! Ontdekken! Toen er zigeuners even aan de rand van ons dorp kampeerden, nodigde ik hen meteen uit om mee naar ons huis te komen.

Op redelijk jonge leeftijd vertrok ik naar India. Op zoek naar de waarheid, diepere waarheid die ik tot nu toe had mogen ervaren. Op zoek naar een leraar, een Meester. En die vond ik. Het werd Bhagwan, later bekend als Osho. Ik leerde erg veel en later ontdekte ik dat de Meester, de Guru niet buiten mij gezocht hoefde te worden. De guru werd het leven zelf.

 Later in mijn leven werd het steeds duidelijker : als je leert om de uitdagingen en de pijn in je leven te verwelkomen en ervan te leren en er van te gaan houden dan lost deweerstand en daarmee het lijden op. Dat moment dat we ermee durven te gaan zitten, het onder ogen zien, voelen, niet cultiveren maar gewoon er laten zijn. Dat moment brengt rust en vrede.

Ik ben inmiddels sinds jaren gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die graag hun patronen willen veranderen, mensen die bereid zijn om de stap te zetten naar zelfverantwoordelijkheid. Als je geen slachtoffer meer wenst te zijn van de omstandigheden ben je op de goede plaats.

In eerste instantie begon mijn ‘loslaatcarrière’ vooral met het helpen van mensen die met hun rug tegen de muur stonden of een partner of een familielid waren verloren, mensen die werden geconfronteerd met een afschuwelijke diagnose of  die door verzameldrang hun huis niet meer uit konden komen. Dit waren in het begin de personen die mij in hun grote nood wisten te vinden.

Later begon ook het bedrijfsleven interesse te tonen.

In de Verenigde Staten is ‘releasen’ sinds de jaren 70 een heel bekende veel gebruikte tool. In het bedrijfsleven maar ook in de medische wereld.

Op het persoonlijke vlak heeft het releasen mijn leven totaal veranderd. Roestvaste overtuigingen die mij in de weg stonden verdwenen als sneeuw voor de zon. Deze overtuigingen en patronen waren meestal over de houdbaarheidsdatum maar nog steeds werd ik erdoor geleefd, uiteraard zonder me daar bewust van te zijn! Dat hardnekkige, zich herhalende patronen ook werkelijk losgelaten kunnen worden is een ongelofelijke opluchting.

Wat ik heb geleerd wil ik graag doorgeven. Ik ben een doorgeefster pur sang! Graag wil ik delen met zoveel mogelijk mensen dat het mogelijk is om je leven te veranderen. Dat je niet met je rug tegen de muur hoeft te staan om beperkende overtuigingen aan de kant te zetten, je hoeft niet eerst ziek of doodongelukkig te zijn om eindelijk eens stil te gaan staan bij wie jij werkelijk bent. Jij wilt toch ook je hele potentieel kunnen aanboren? Gelukkig zijn en doen waar je blij van wordt? En dat wil je toch NU?

Oude belemmerende overtuigingen kunnen worden omgezet. Je kunt opnieuw gaan kiezen hoe je in het leven wilt staan, je gaat weer de macht krijgen over je eigen stuur.

Mijn specialisme en expertise

Behalve dat ik gespecialiseerd en gecertificeerd Sedona Methode® Coach ben, opgeleid door Hale Dwoskin in Sedona, Arizona, heb ik ook heel wat andere methoden bestudeerd en trainingen gevolgd op het gebied van healing, loslaten en transformatiecoaching.

In mijn cursussen en workshops zal ik vooral werken met de Sedona Methode, tijdens de individuele sessies gebruik ik meerdere methodes afhankelijk van wat het beste past bij jou.

  • EFT
  • PSYCH-K
  • EMDR
  • Quantum Touch
  • Healing Codes
  • Morty Lefkoe’s belief process program
  • Dr. Joe Dispenza (breaking the habit of being yourself)