Page content

loslaat-workshop en 3-daagse Sedona cursus

1 daagse workshop   DE SEDONA METHODE

.Deze workshop leert hoe simpel het is om zelf te leren loslaten en om ook jouw medewerkers, collega’s of personeel te leren om beperkende en belemmerende overtuigingen los te laten zodat er meer energie en enthousiasme vrij komt voor nieuwe uitdagingen.

Het resultaat na deze ééndaagse zal zijn dat er meer compassie is, dat je kalmer bent en meer in controle.  Uiteindelijk resulteert dat in betere prestaties, betere relaties, meer energie en blijdschap met alle gevolgen van dien. Ook worden je doelen makkelijker bereikbaar omdat we gaan ‘releasen’  op de saboterende overtuigingen die jou belemmeren om vrij te zijn of je doel te bereiken.

Deze basisworkshop is in principe voor iedereen maar wordt ook verzorgd voor bedrijven en gemeentelijke instanties. Alles wordt dan volledig aangepast aan de eisen en wensen van het bedrijf. Is het probleem communicatie? Dan richten we ons daarop. Is het een gebrek aan enthousiasme? Dan focussen we op het makkelijk aanboren van nieuwe energie door het aanleren van makkelijke ‘release’ technieken.

Om te bepalen wat voor jou als manager of voor jouw bedrijf of afdeling van belang is, kunnen we tijdens een gesprek gaan bepalen waar we tijdens deze workshop het best op kunnen focussen.

Regelmatig geef ik deze  workshop in Den haag. Daar kan je vast eens kennismaken en kijken of dit iets is voor je bedrijf of afdeling.  Voor meer informatie over de workshop : 06 28651801

Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag wil leren hoe je makkelijk emoties, negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen kunt loslaten!

eerstvolgende workshop is zondag 16 december van 13 tot 17 uur

Daarna zaterdag 12 januari en zondag 10 februari

investering is 70 euro, kom je samen dan is het 120 euro voor 2 personen.

er is thee, sap, fruit in de pauze

Plaats: de zevende hemel, laan van meerdervoort 190, den haag

INTENSIEVE SEDONA METHODE TRAINING 

3 zondagen ( 23 december 2018, 6 en 13 januari 2019) van 10-16 incl. lunch

Na de basisworkshop (of als je het Sedona Methode boek hebt gelezen) kun je doorstromen naar de  zondagcursus. Met meer ervaring kun je ook direct meedoen aan deze cursus.

Tijdens deze cursus gaan we 3 opeenvolgende zondagen van 10 tot 16 uur alle tools en technieken behandelen (en in de praktijk oefenen) die ons behulpzaam  zijn bij het beter functioneren van onszelf t.o.v. onszelf, ons lijf, ons personeel, onze cliënten, ons gezin, ons huis, onze spullen.

Je leert in deze drie cursusdagen alle technieken van De Sedona Methode. 

Deze cursus is vooral bedoeld voor coaches, trainers, therapeuten en psychologen die graag hun cliënten en patiënten willen leren hoe ze met gemak iets los kunnen gaan laten.  

Uiteraard ben je ook welkom als je deze 3 intensieve dagen wilt gebruiken voor jouw eigen ontwikkeling. Het is wel de bedoeling dat je al enige ervaring hebt met innerlijk werk.

Kosten : 395 euro inclusief BTW, 3x vegetarische lunch en heel nuttige hand-outs.

De eerstvolgende intensieve cursus begint op zondag 23 december om 10 uur

Voor meer informatie over deze cursussen en de vraag hoe we deze materie ook geschikt kunnen maken voor jouw bedrijf is één telefoontje voldoende! Of als je een groepje hebt van minimaal 6 mensen dan doe ik deze training in jouw omgeving, dan moet je wel voor een locatie zorgen.

06 28651801