Page content

Waarom Coaching?

Er zijn verschillende redenen waarom het zinvol is om een gecertificeerd Sedona Methode coach te raadplegen.
Eén reden kan zijn om zo snel en efficient mogelijk de methode onder de knie te krijgen zodat je er zelf mee aan de slag kunt.
Het meest effectief is een directe “live” ervaring want wanneer je eenmaal hebt gevoeld dat het loslaten ook daadwerkelijk “te doen” is, dat het binnen handbereik ligt, op dat moment wil je het ook echt in je leven gaan inpassen. De coach is hierbij uitermate behulpzaam.

De coach is ook in staat om je dingen te laten zien die je zelf (nog) niet ziet. Het is soms even wennen om de gevoelens waarmee wij onszelf zo hebben geïdentificeerd te herkennen en ze los te laten.
Sterker nog, de patronen waar we ons mee hebben geïdentificeerd kunnen we zelf helemaal niet herkennen juist omdat het zo “gewoon”,  zo “eigen” voelt.

De coach leidt je op zachtaardige wijze en vaak ook met humor naar die onderliggende patronen en ze worden op die manier in het bewustzijn geplaatst, gevoeld en verwelkomd.

Hoe gaat het coachen in zijn werk?

Je kunt bellen of het contactformulier invullen en dan kijken we tijdens een eerste kennismaking of deze vorm van coaching voor jou geschikt is.  Je kunt ook hier een kijkje nemen.

Wat doen we nog meer?

Zie: workshops