Page content

De Inspirator

Lester LevensonHet verhaal van Lester Levenson

In 1952 (hij was toen 42) werd Lester door de artsen opgegeven. Hij had net zijn 2e hartinfarct gehad en lichamelijk was er nog veel meer mis met hem. Weliswaar was hij een zeer succesvol zakenman en natuurkundige maar hij was ongelukkig en ongezond! Naast depressies, maagzweren, hoge bloeddruk had hij nu dus uiteindelijk te horen gekregen dat hij nog een paar weken te leven had.

Nu hij toch niets meer te verliezen had besloot hij om alles op alles te zetten en zichzelf de vragen te stellen : wie ben ik, wat doe ik hier op aarde, wat wil ik? En hij besloot tot het gaatje te gaan.

Omdat hij totaal gemotiveerd en geconcentreerd en toegewijd zich aan dit innerlijke proces overgaf heeft hij kans gezien om alle onbewuste neigingen en programma’s die hem tot dan toe hadden geregeerd te herkennen, erkennen en los te laten zodat hij uiteindelijk werkelijk zelf ontdekte dat hij zich kon bevrijden van belemmerende gedachten en emoties.

Drie maanden lang deed hij dag en nacht niets anders dan het loslaten van gevoelens die hem weerhielden gelukkig, vredig en vrij te zijn. En later werd dit proces de Sedona methode genoemd. Na deze drie maanden was hij totaal genezen en volkomen vredig en gelukkig.
Hij bleef in deze staat van verlichting tot hij stierf in 1994, 42 jaar later!